@kelepisti olyan jó irás lenne, szépen fel és levezetve...de...
Ezt hogyan kellene értelmezni?...:
"Magyarország regnáló kormányzata viszont ilyen "aggályokkal" nem rendelkezik, lásd a Török, Azeri, Kínai és Orosz kapcsolatokat. Tehát kihelyezett gyártással, gyártástervezéssel, magyar lógó alatt, olcsóbb munkaerővel készítve a "baráti országok Rheinmetall" a diktatúrák pedig magyar névvel elnevezett járműveket kaphatnak."
Ez már biztos?...:
"A Lynx-et egyébként hozzánk hasonlóan
Ausztrália is kiválasztotta 450 darabot gyártanak szintén hazai licencgyártással 13.3 milliárd dolláros bekerülési költségen."
Minden mai járműipari (aka hadi-ipari) gyártása lényegében összeszerelés, hiszen az mindig egy hatalmas beszállitói hálózatra épül, de sebaj, sokan nem értik, még mindig:
"Az összeszerelés furcsa szó,
a kománypártiak utálják, az ellenzék hangsúlyozza."
A pártkatona - lol:
"Palkovics Lászlóhoz sok minden más is tartozik a Fudan Egyetemtől a IFSZ-n keresztül, bár elismerten jó szervező,
de inkább pártkatona."
Ezt pl. én sem tudtam:
"Az ünnepségre három darabbal repültek át Szolnokról, az egyik Budaörsi a másik pedig Székesfehérvári közbeeső landolással. Ez nem erőpazarlás, a hatályos szabályok szerint
a honvédelmi miniszter és a honvédség "parancsnoka" nem repülhet ugyanazon repülőeszközzel. Hasonló szabályok vannak érvényben például az Egyesült Államokban vagy Lengyelországban."
Uhh, micsoda gondolat...,nem is értem:
"A pénzügyi konstrukciók, tehát a védelmi iparban megalakított vegyesvállalatok az állam vagy magán tőkealapok kezébe kerülnek (utóbbi esetben jórészt kikerülnének az állam és a parlament fennhatósága alól)
az a 2022-es választási eredményektől is függenek."