T
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Akkor a hátul ülő pilóta "csak" abban hibázott hogy engedte előre ülni a bázisparancsnokot?
<blockquote rel="torsen"><blockquote rel="molnibalage">
Mihez képest? Ez alig 100 óra/hó/gép, ha négy gép volt kint váltás nélkül. Ez kb. a lízingben szereplő órák kirepülési minimális plusszal.
Viszonyítás képpen, egy USAF F-16CD vagy F-15E évi 250-300 órát tölt levegőben.
A 31, 32, 34, 35, 36, 38, 39, 40 oldalszámú gépekről láttam képeket az MH Fb oldalán. Nem tudom, hogy mind kint is volt, mert szöveg már nincs hozzá.
Régi, de most találtam a JetFly fb oldalán.
http://praguemonitor.com/2016/03/03/ln-prague-negotiating-joint-air-squadron-hungary
Valaki az utolsó bekezdést letudná fordítani? Azt nem biztos, hogy jól fordítottam magamnak..
Amúgy a lényege az kb, hogy Prága felvetette a lehetőségét, hogy velünk együtt operáljon az Izlandi misszióban. 2-2 gripennel és 30+ katonával.
Köszi, igazából azt nem értem, hogy :
Velünk mindenféleképpen szeretnének együtt működni,
vagy csak akkor ha a szlovákoknál nem lesz változás,
esetleg, velünk mindenféleképpen akarnak velünk és ott majd a szlovákok becsatlakozhatnak 3. -nak?
talán, a szlovákok nélkül?
A kétüléses Griff az teljes harcképességgel rendelkezik? Ugyanúgy bevethető lenne egy konfliktusban, mint az együléses?