Tényleg idézgessem,hogy hányszor írtam le,hogy ez nem a gép kritikája?
Azért egy század MIG-ről írtam mert kb annyit lehetett volna repülhető állapotba hozni miután szinte vadi új gépek rohadtak szét éveken keresztül a csillaghangárban.
Én tényleg idéztem, tételesen...hányszor fikáztad ill. blamáltad le a gripent a mig-29-el párhuzamba állitva. De tényleg. Azután mentegetted magad, hogy nem a gép kritikája...nade mindegy. Túltoltuk Béláim...
Én értem azt, hogy miért vagy dühös, azt is vágom hogy azzal, hogy mi-mindent lehetett volna csinálni ezzel a pénzel, de az érveid elvéreztek az első pillanatban. Azt is fel kell fogni, hogy bármi más nagy kaliberú technikai beszerzés is hatalmas összegeket fog felemészteni. Ha használni is akarjuk őket magas képzettségi szinten, akkor még többet....Mi lesz ha netán lesznek helik, vagy szállitóogépek...megint azt kezdjük számolni, hogy ebből mi mindent lehetett volna venni?! Picit ezen túl kellene lépni.
Teljesen világos, hogy a szárazföldikre megérett pár milliárd, hogy rendesen kinézzenek. Ettől ennyire nekimenni a pillanatnyilag legmodernebb -és egyébként igen, legdrágább - fegyverrendszerünknek, azért na,...mert nem láttál Mavericket élesben füstölni...Hm