Na jó, nem szokásom szájkaratézni, csak hogy lásd, mennyire nem a gépet fikáztad az elején:
Ténzleg nem. Nem is lenne most légierőnk.
Egy század semmire sem jó. Érdekes, mennyi hasonló százada van a szomszédos országoknak?
Mig-ből érdekes elég lett volna egy század...jé. És nem vagy elfogult. A Mig mivel is bombázott volna pontosabban? Bombával?
A nem létező bombát, a bombavetést sohasem gyakorlott magyar hajózó miért is dobja/dobta pontosabban mint a mostani magyar gripen?
Pedig próbálom. Csak ismételni tudom önmagam, lásd feljebb...(ugye érzed, hogy sorozatosan ismétled azt, hogy mennyire szar a gripen)
Miért nem képes a magyar gripen AGM-65-öt inditani, ez számomra talány...?!?!...ja, az AGM "preciziós" szóval verné a miget. Nincs több kérdésem.
Tudom hogy drágálod a programot, lehet az is. De mint feljebb láthatod, az érveléseidben mégis csak badarságokat beszéltél. Ha azt mondtad volna, a Gripen program árán ezt és ezt csináltam volna, ...aláirom. El lehetett volna költeni másra is. De magad is láthatod, meggondolatlan érvekkel estél neki a dolognak.