[HUN] Saab JAS-39EBS-HU Gripen

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
47 512
91 077
113
Gripen-áthúzás a Fradi-megnyitón?

http://legiero.blog.hu/2014/07/18/gripen-athuzas_a_fradi-megnyiton

laca

Well-Known Member
2013. november 6.
863
2 287
93
Korábban, ha jól emlékszem Molni emlegetett egy Szicília(?) körüli NATO gyakorlatot, ahol a magyar Gripenek elég jól szerepeltek. Valami olyasmi rémlik, hogy eltűntek és nem találták az F-16-ok, pedig a magyarok voltak a "rosszfiúk" awacs támogatás nélkül. Valaki tud erről valami konkrétabbat?

antigonosz

Well-Known Member
2013. június 30.
29 943
73 260
113
Korábban, ha jól emlékszem Molni emlegetett egy Szicília(?) körüli NATO gyakorlatot, ahol a magyar Gripenek elég jól szerepeltek. Valami olyasmi rémlik, hogy eltűntek és nem találták az F-16-ok, pedig a magyarok voltak a "rosszfiúk" awacs támogatás nélkül. Valaki tud erről valami konkrétabbat?

Valami rémlik, úgy kb 4? éve volt és az Aranysas csinált róla cikket. Ja nehezebb észrevenni állítólag, de régebbi típusokkal meccselt valami olasz F-16 A/B rémlik meg talán Mirage-2000? volt még ott.

Panzerfaust

Well-Known Member
2010. április 21.
6 140
4 999
113
Azt hittem, rosszul látok:

Aszongyák, a repült órák terhére megy és állítólag kiképzési céllal ...

És nem utolsósorban 60 millió forintba fog kerülni 3 gép áthúzása.

pela3

Well-Known Member
2013. október 17.
1 655
979
113
Azt hittem, rosszul látok:

Ha hiszitek,ha nem a drukkereknek sem nagyon tetszik, mert ők meg azt mondják,hogy az utánpótlás ellenne belőle pár évig.. Szerintem inkább az FTC fizet a HM-nek,mint,hogy ingyen küldenék a Griffeket. Nekem nincs nagy bajom vele,sőt igazából rohadtul megnézném élőben. Repült órának számít... miért is meglepő ha a levegőben van a gép? Legalább repülnek vele, a cikket inkább ilyen sértődöttnek mondanám. Nekem az áthúzásosdival annyi a problémám (fradistaként),hogy nem fair a többi klubbal szemben.. vagy mindnek a megnyitójára vagy egynek sem. Ha lenne 1 nemzeti stadion akkor annak a megnyitóján,meg egy nagyobb volumenű megnyitón még megérteném.

(Annyira nem veszik az embereket a jegyeket,hogy ilyen programokat kellett beletenni,azért hogy kíváncsiak legyenek rá...)

Pocok75

Well-Known Member
2010. április 19.
2 878
2 794
113
Kecskeméten is volt már Griff áthúzás meccsen. Szerintem nincs baj vele, csak majd a sötét zöldek jönnek majd, hogy már vadászgéppel is chamtraileznek Budapest felett! :) ( mondjuk vihetne pár éles Mavericket, tudnék pár célpontot neki!) :D

ms07

Well-Known Member
2012. október 19.
3 968
6 417
113
<blockquote rel="Panzerfaust">Azt hittem, rosszul látok:

Ha hiszitek,ha nem a drukkereknek sem nagyon tetszik, mert ők meg azt mondják,hogy az utánpótlás ellenne belőle pár évig.. Szerintem inkább az FTC fizet a HM-nek,mint,hogy ingyen küldenék a Griffeket. Nekem nincs nagy bajom vele,sőt igazából rohadtul megnézném élőben. Repült órának számít... miért is meglepő ha a levegőben van a gép? Legalább repülnek vele, a cikket inkább ilyen sértődöttnek mondanám. Nekem az áthúzásosdival annyi a problémám (fradistaként),hogy nem fair a többi klubbal szemben.. vagy mindnek a megnyitójára vagy egynek sem. Ha lenne 1 nemzeti stadion akkor annak a megnyitóján,meg egy nagyobb volumenű megnyitón még megérteném.

(Annyira nem veszik az embereket a jegyeket,hogy ilyen programokat kellett beletenni,azért hogy kíváncsiak legyenek rá...)</blockquote>

És ez mennyire vonz arra, hogy tízezreket kifizessek, mikor a körútról ugyanúgy látom? :) Am annyira nem fogynak, hogy a rendörségnek, katasztrófavédelemnek van kiutalva jegy, taxisoknál tízezres kártyához adnak kettőt, fidelitas tagokat küldenek ki szurkolni, hogy tele legyen a stadion... :D Am lesz valami ellenrendezvény is, Fradi szurkolók csinálják Bkv-pályán (?)

pela3

Well-Known Member
2013. október 17.
1 655
979
113
Biztpolba megí
<blockquote rel="pela3"><blockquote rel="Panzerfaust">Azt hittem, rosszul látok:

(Annyira nem veszik az embereket a jegyeket,hogy ilyen programokat kellett beletenni,azért hogy kíváncsiak legyenek rá...)</blockquote>

És ez mennyire vonz arra, hogy tízezreket kifizessek, mikor a körútról ugyanúgy látom? :) Am annyira nem fogynak, hogy a rendörségnek, katasztrófavédelemnek van kiutalva jegy, taxisoknál tízezres kártyához adnak kettőt, fidelitas tagokat küldenek ki szurkolni, hogy tele legyen a stadion... :D Am lesz valami ellenrendezvény is, Fradi szurkolók csinálják Bkv-pályán (?)

</blockquote>

[Biztpol]Magyarország -ban megírtam,mert oda jobban kötődik,mint ide.

pela3

Well-Known Member
2013. október 17.
1 655
979
113
Kerestem livestream-et,de nem találtam a megnyitóról,helyette csináltak 1 képet a trollok:

10537762_722465391153407_3650831122535323158_n.jpg

(A típusokra nem beszólni, nem az a lényeg.. )

therob

Well-Known Member
2012. december 26.
938
271
63
Nem volt semmi csíkhúzás de még alakzat se... Előtte megnézhettek volna pár NFL-es áthúzást az amcsiktól.

pela3

Well-Known Member
2013. október 17.
1 655
979
113
Nem csak ti....
Lehet nem is keresek majd videót róla... a jetfly-t még Vári Gyuláék szerkesztik?

http://jets.hu/news?id=482

Csak,mert a ez a stílus szerintem fröcsögő undormány. (Nem szeretem a fideszt!) A két weboldal cikkei mérföldekre vannak egymástól....

GrGLy

Banhammer
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2011. június 6.
2 431
614
113
Nem csak ti....
Lehet nem is keresek majd videót róla... a jetfly-t még Vári Gyuláék szerkesztik?

http://jets.hu/news?id=482

Csak,mert a ez a stílus szerintem fröcsögő undormány. (Nem szeretem a fideszt!) A két weboldal cikkei mérföldekre vannak egymástól....

Ez nem a Jetlfy, hanem a Jets.hu. Aerophyl pedig úgy néz ki jelenleg egy vérig sértett Gripenista szurkoló :)