Biztpolba megí
<blockquote rel="pela3"><blockquote rel="Panzerfaust">Azt hittem, rosszul látok:
http://legiero.blog.hu/2014/07/18/gripen-athuzas_a_fradi-megnyiton
Aszongyák, a repült órák terhére megy és állítólag kiképzési céllal ...
És nem utolsósorban 60 millió forintba fog kerülni 3 gép áthúzása.
Ha hiszitek,ha nem a drukkereknek sem nagyon tetszik, mert ők meg azt mondják,hogy az utánpótlás ellenne belőle pár évig.. Szerintem inkább az FTC fizet a HM-nek,mint,hogy ingyen küldenék a Griffeket. Nekem nincs nagy bajom vele,sőt igazából rohadtul megnézném élőben. Repült órának számít... miért is meglepő ha a levegőben van a gép? Legalább repülnek vele, a cikket inkább ilyen sértődöttnek mondanám. Nekem az áthúzásosdival annyi a problémám (fradistaként),hogy nem fair a többi klubbal szemben.. vagy mindnek a megnyitójára vagy egynek sem. Ha lenne 1 nemzeti stadion akkor annak a megnyitóján,meg egy nagyobb volumenű megnyitón még megérteném.
(Annyira nem veszik az embereket a jegyeket,hogy ilyen programokat kellett beletenni,azért hogy kíváncsiak legyenek rá...)</blockquote>
És ez mennyire vonz arra, hogy tízezreket kifizessek, mikor a körútról ugyanúgy látom?
Am annyira nem fogynak, hogy a rendörségnek, katasztrófavédelemnek van kiutalva jegy, taxisoknál tízezres kártyához adnak kettőt, fidelitas tagokat küldenek ki szurkolni, hogy tele legyen a stadion...
Am lesz valami ellenrendezvény is, Fradi szurkolók csinálják Bkv-pályán (?)
</blockquote>
[Biztpol]Magyarország -ban megírtam,mert oda jobban kötődik,mint ide.