Amúgy mi mennyire nyúlkálhatnánk a Griffekhez? Upgrade értelemben.
Úgy tűnik, hogy már általános lesz, hogy az eddigi 4 helyett 6 gépet kell küldeni a Balti államok védelmére (legalábbis az Orosz veszély miatt most mindenki 6-6 gépet ajánl fel).
Hogyan fogunk mi 6 gépet felajánlani a 12 együlésesből???
<blockquote rel="imike">Úgy tűnik, hogy már általános lesz, hogy az eddigi 4 helyett 6 gépet kell küldeni a Balti államok védelmére (legalábbis az Orosz veszély miatt most mindenki 6-6 gépet ajánl fel).
Hogyan fogunk mi 6 gépet felajánlani a 12 együlésesből???
Szerintem felosztják és minimum 3 ország fogja egyszerre biztosítani ezt a 12 gépet. Talán a tegnap volt itt egy hír, hogy kettő db Gripen-t fog Magyarország a baltikumi légtérellenőrzésre küldeni, igaz akkor még nem volt ez a megháromszorozós hír.
<blockquote rel="joker">Szerintem felosztják és minimum 3 ország fogja egyszerre biztosítani ezt a 12 gépet. Talán a tegnap volt itt egy hír, hogy kettő db Gripen-t fog Magyarország a baltikumi légtérellenőrzésre küldeni, igaz akkor még nem volt ez a megháromszorozós hír.

<blockquote rel="emel"><blockquote rel="joker">Szerintem felosztják és minimum 3 ország fogja egyszerre biztosítani ezt a 12 gépet. Talán a tegnap volt itt egy hír, hogy kettő db Gripen-t fog Magyarország a baltikumi légtérellenőrzésre küldeni, igaz akkor még nem volt ez a megháromszorozós hír.
Csak Lányi Zsolt örökbecsű szavait tudom idézni : )
"A magyar katona egy szál szuronnyal többet ér, mint egy amerikai katona ötezer rakétával"
TG
))))))) ) Aztán a svéd saabos faszom nyilatkozta, hogy örülnek neki hogy a magyarok 2015-ben részt vesznek a baltikumi légtérvédelemben igaz csökkentett gépmennyiséggel! Magyarul mi vagyunk már megint az utolsók akik meg fognak tudni valamit is erről de azt se hivatalosan pedig lehet hogy a New York Times-ban holnap főcímlapon lesz!! 
<blockquote rel="joker"><blockquote rel="emel"><blockquote rel="joker">Szerintem felosztják és minimum 3 ország fogja egyszerre biztosítani ezt a 12 gépet. Talán a tegnap volt itt egy hír, hogy kettő db Gripen-t fog Magyarország a baltikumi légtérellenőrzésre küldeni, igaz akkor még nem volt ez a megháromszorozós hír.
<blockquote rel="emel"><blockquote rel="joker"><blockquote rel="emel"><blockquote rel="joker">Szerintem felosztják és minimum 3 ország fogja egyszerre biztosítani ezt a 12 gépet. Talán a tegnap volt itt egy hír, hogy kettő db Gripen-t fog Magyarország a baltikumi légtérellenőrzésre küldeni, igaz akkor még nem volt ez a megháromszorozós hír.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..