A Kmz-s ha olyan egyenruhában lett volna Mint a többiek, ki sem kellett volna takarni.
Egyébként ez már hivatalosan a rendszeresített ruhájuk, már ezt a gyakorlót viselik a mindennapokban is ?
Nincs rendszeresítve, "munkaruha" néven adják ki nekik.....
Hát nem tudom, hogy általában mit hordanak de gyakorlaton nagyrészt a multicam van rajtuk, továbbá az ilyen-olyan nyílt napok alkalmával néha szintén azt hordják.
Hamár terepminta, Dudi mi a véleményed a Polák woodlandről?
Párszor már találkoztam vele és az átlag woodland cumókhoz képest jobbnak tűnt, a bocihoz képest meg ég és föld a különbség. Az egyenruha maga egész modern szabású nem betűrős, a lengyel srácok azt mondják, hogy szeretik is.
A TTsKO/VSR szerű mintáktól én személy szerint nem vagyok elájulva.A lengyel ruhával kapcsolatban nekem az a benyomásom,hogy olyan színeket tartalmaz amik nem nagyon illenek a hazai környezetbe.
Dudi
Ha már egyenruha szerinted milyen minta lenne a legjobb választás a honvédség számára?
Láttam az egyenancúgos topikban a rába digitmintákat azokról mi a véleményed?
Szerintem valahol itt kezdődne ...
Amúgy meg elküldelek más éghajlatra,mert nem találtam ütősebb képet.. DDD
Kérdésem a következő:
Ha műszakiszakinak akarok jelentkezni,tudtok valami linket adni a feltételekről? Első kanyarban mondjuk az érdekelne,hogy kötelező-e a szakirányú végzettség? Aztán a további feltételek infók..
Elmész a lakóhelyed szerinti toborzóirodába és ott mindent elmondanak.De ha rám hallgatsz akkor http://www.mh59.hu/rovatok/hu/kapcsolat/kapcsolat/
Az oldalon lévő telefonszámot felhívod és a személyügyet kéred(pl személyügyi tiszt).<i><b>Fontos,hogy ne a protokoll tisztet hívd vagy a "Belépéssel, és látogatással kapcsolatos információk" alatt látható számot!</b></i>
Meg a cső hőmérsékletétől, a fegyverre ható erőktől, a lőszer hőmérsékletétől, a cső belsejének állapotától, a levegő páratartalmától, hőmérsékletétől, és egyebektől.