Ezt nem komolyan gondoltad ugye? Az egy golfkocsi...MRZR4 ?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ezt nem komolyan gondoltad ugye? Az egy golfkocsi...MRZR4 ?
Mondjuk nem baj ha sok tekintetben amerikai mintát követnek. Egy országnak sincs annyi SOF tapasztalta talán mint az amerikaiaknak.Nem a szélsőségesen jobbos politikai nézetek importjára gondoltam
oké, de kézi fegyvereik is amerikai eredetűek...meg szinte minden. Miért mondod hogy nem vettek/kaptak az amcsiktól semmit?Ezt nem komolyan gondoltad ugye? Az egy golfkocsi...
Csak azt mondom hogy oda meg vissza vannak az amcsi holmikért! Majd pont miattuk változik minden! Nem állítottam, hogy azzal tömik őket! A csónakok azok amiket kaptak az amcsi!Kicsit érdekes amit mit mondasz, mert soha semmit nem vettek a különlegeseknek az USA-ból. Bármi amit tőlük vettünk és fegyver az vagy a Gripeneknek ment vagy NASAMS.
Azért a német különleges erők is "rárugtak" néhány kunyhó ajtót Afganisztánban.....Mondjuk nem baj ha sok tekintetben amerikai mintát követnek. Egy országnak sincs annyi SOF tapasztalta talán mint az amerikaiaknak.
KSK-nál is azért lehet annyi idejük "nosztalgiázni" a '45 előtti időkről, mert gyakorlatban nincs sok dolguk és így tapasztaltuk sem...legalábbis nem annyi mint az amerikaiaknak.
de az amerikaiak többet...néhány kunyhót a mieink is kipucoltak...Azért a német különleges erők is "rárugtak" néhány kunyhó ajtót Afganisztánban.....
én csak idéztem egy könyvből...@Xpert hagyd mar ezt a hksok a sajtóból tudták meg marhaságot 2015 be tudták...
Én meg ott voltam. Nem kell a könyveknek mindent elhinni. Attól hogy valami nem lett dobraverve semmit nem jelent.én csak idéztem egy könyvből...
Azt mondtam, hogy nem vettek. A kaptak az nem kerül pénzbe. Vagy te talán fizetni szoktál azért amit nekedadnak?oké, de kézi fegyvereik is amerikai eredetűek...meg szinte minden. Miért mondod hogy nem vettek/kaptak az amcsiktól semmit?
Megfizettek érte: Afganisztánabn ledolgozták az árát, csinálták amit az amcsik kértek.Vagy te talán fizetni szoktál azért amit nekedadnak?
Avagy konkrétan neki megmutattak esetleg a képet a németek, te meg nem tudsz róla, így aztán amiről te nem tudsz, az nem igaz...?Kivéve amikor olyanokat mond hogy Hanwha Defense olyan szinten másolta le a Lynx tornyát, hogy az RM logót is rajta felejtették...néha mond baromságokat!
Anyamnesirass...Megfizettek érte: Afganisztánabn ledolgozták az árát, csinálták amit az amcsik kértek.
Szerinted mire célzott?Háát...
A logót is rámásolni elég nagy baromság - szóval MG sztorija igen is sántít...Avagy konkrétan neki megmutattak esetleg a képet a németek, te meg nem tudsz róla, így aztán amiről te nem tudsz, az nem igaz...?
Melyik a valószínűbb?
Anyamnesirass...
Arra céloztam, hogy mond azért hülyeséget bőven. Sokkal tájékozottabb és felkészültebb mint a legtöbb politikus akit eddig láttam a témával foglalkozni (nemzetközi szinten is kiemelkedő), de nem tévedhetetlen.Szerinted mire célzott?
Nekem a magas építése ill. a súlya (14t) a tippem, az valószínűleg nem a legideálisabb a sivatagos részeken...?
Hát ha megvédik cserébe az atomenergiát a németek zöld böszmeségeitől akkor kifizetődő lesz.Remélem kifizetődő lesz nyalnia franciáknak, mert amúgy pont annyi keresnivalónk van itt, mint irakban vagy afgániban volt...
Ne már én meg azt hittem, hogy Németh Sziszi az "ész a csapatban"Arra céloztam, hogy mond azért hülyeséget bőven. Sokkal tájékozottabb és felkészültebb mint a legtöbb politikus akit eddig láttam a témával foglalkozni (nemzetközi szinten is kiemelkedő), de nem tévedhetetlen.
Nem csak az energiaszektor lesz itt terítéken.Hát ha megvédik cserébe az atomenergiát a németek zöld böszmeségeitől akkor kifizetődő lesz.