A politika beleszólhat a dologba mindig. A legcélszerűbb és legegyszerűbb a bérlés aztán majd kiderül mit szülnek meg.De akkor a Maróth nyilatkozat kuka! Mert hogy ellentmond!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A politika beleszólhat a dologba mindig. A legcélszerűbb és legegyszerűbb a bérlés aztán majd kiderül mit szülnek meg.De akkor a Maróth nyilatkozat kuka! Mert hogy ellentmond!
Most csak azért vásárolni neki, hogy ugyan annyi pénzben legyen hazahozni ha ott végeztek tényleg felesleges! Akkor már inkább egy osztály MRLS!!A politika beleszólhat a dologba mindig. A legcélszerűbb és legegyszerűbb a bérlés aztán majd kiderül mit szülnek meg.
Picit off: milyen képmegosztóra kell feltölteni egy képet, hogy a HTKA fórum motor megjelenítse?
De az pár szakadék 4x4, ez egy kicsi misszió... Az MLRS árából meg többszázat veszel...Most csak azért vásárolni neki, hogy ugyan annyi pénzben legyen hazahozni ha ott végeztek tényleg felesleges! Akkor már inkább egy osztály MRLS!!
Ez hülyeség
2016-ban már vadászták a leo 2-es vásárlási lehetőségeket szerte európában. Egykét hónappal a bejelentés előtt már végigment a folyosói pletyka mindenhol róla.
Zrinyí kiadó hadirechnika fiataloknak kiadványából van ez. Egy tatai harckocsizó írta a Leopard-2A4-ről szóló részt.
Lehet hogy magasabb (pl. dandár) szinten volt egyeztetés, de magukat a harckocsizókat a fene sem kérdezte meg a könyv szerint...
Kár hogy nincsenek színvonalasabb kiadványaik ezekről a témákról...Ezt a könyvet kezeld annak ami, gyerekmese.
Meglepő, hogy ezek után ez nyomdába mehetett.2016-ban már vadászták a leo 2-es vásárlási lehetőségeket szerte európában. Egykét hónappal a bejelentés előtt már végigment a folyosói pletyka mindenhol róla.
Ezt a könyvet kezeld annak ami, gyerekmese.
Viszont mont @krisss is mondta….
Mit csinálsz velük ha szervízelni kell?
Afganisztánban sem véletlenül voltak olyan járművek amikyenek.
Jó, vagy rossz, egy dolog tuti melletük szólt… a logisztika és a folyamatos képesség.
Amúgy az NMS nagy szerelmese vagyok.
Piszokul tetszik… Remélem olyan jó is, mint amilyen dögös.
A magyar állatkertek tevéi...szerintem van egy B-terv.
Bent sincs amerika a takubában...Nekem is nagyon tetszenek az NMS-ek , de még a Gidran-ok sem értek ide, nem hogy ezek. Szerintem zömében a többi ország amcsi cuccokkal fog részt venni. Hát, nem tudom, hogy valam ideérne-e márciusig. A bérlés egy hülyeség. Lehet intéznek nekünk egy soron kívüli Sherpa szállítmányt, de szerintem van egy B-terv.
Szamár lesz az!A magyar állatkertek tevéi...
De, csak nem vagyunk gazdag ország, hogy csak a különlegeseknek legyen saját típusuk.A H225M-et megrendelők sem voltak képben mi jó a különlegeseknek?
Ezt is rájuk tolták mint a harckocsizókra a Leopárdokat?
(Mondjuk az A7-es jó választás szerintem, de a tataiknál szinte senki nem tudott róla hogy ezek jönnek - sajtóból tudták meg.)
Elkezdtél mellébeszélni, engedd el ezt a dolgot.Most soroltam fel a gyakorlati felhasználókat.
Nyilván a multicam gyakorlónák meg a M4-esnél nincs jobb felszerelés.
Mi nem jó a H225M-ben azon kívül, hogy nagy? illetve az miért olyan nagy baj?De, csak nem vagyunk gazdag ország, hogy csak a különlegeseknek legyen saját típusuk.
Szerintem is jó választás volt. De nem amcsi! EnnyiMi nem jó a H225M-ben azon kívül, hogy nagy? illetve az miért olyan nagy baj?
Én csak "fotelszakértő" vagyok, de a rendelkezésre álló adatok alapján jó helikopter a H225M...
Nagyjából.Szerintem is jó választás volt. De nem amcsi! Ennyi
Amúgy mit keresett ott Maróth? Vitte a kis noteszét és személyesen írta bele, hogy a katonáknak mi a véleménye a felszerelésről? Semmi bajom a jó Maróth Gáspárunkkal, felőlem a Tatuin bolygóról is bejelentkezhet, csak furcsa számomra, hogy ő Takuba alsón haknizik, miközben Budapesten a kollégái éppen megállapodnak az Iris-T beszerzéséről, csak nem annak vagyunk tanúi, hogy Maróth Gáspárt egy kicsit (vagy nagyon) éppen "hátrébb vonják"....„A TAKUBA alkalmi harci kötelékben történő magyar katonai szerepvállalás minden jogi feltétele teljesült, az előkészítő törzs pedig már megkezdte a misszióban résztvevő katonák élet- és munkafeltételeinek kialakítását az afrikai országban"
Egy szóval sem mondtam, hogy nem jó. Arról beszéltem, hogy miért preferálták volna a BH-t. Ez nem jelenti azt, hogy a H225M ne lenne jó.Mi nem jó a H225M-ben azon kívül, hogy nagy? illetve az miért olyan nagy baj?
Én csak "fotelszakértő" vagyok, de a rendelkezésre álló adatok alapján jó helikopter a H225M egy csomó önvédelmi elektronikával, radarral, nagy teherbírással és hatótávval. SOF küldetésekhez nem tűnik rossznak.