Elsőre észre sem vettem, hogy nekem írtad. Ezt biztosan nekem akartad? Annyira semmi köze ahhoz, amiről én írtam mostanában.Ahha, egy hk test szinte semmi, hiszen csak meg kell tervezni egységenként a belterét, a páncélzat kiosztását, a vezetékek és részegységek rögzítését, súlyelosztást, a felfüggesztési elemek beillesztését, a torony mechanikáját, teherbírást, aztán ezt szépen a megfelelő ballisztikai formába önteni. Ja, két fillér az egész. Hiszen ha kivesszük a hk-ból az ágyút, meg az elektronikát, akkor a nyers van marad ugye? Nincs motor, erőátvitel, futómű és felfüggesztés, páncélbetét, páncéltorony, búvónyílások, fedelek, stabilizártor és mozgató mechanika, töltőgép és/vagy lőszertároló, vezetékek, üzemanyagtartályok, stb? Ne menjünk már gyagyás szintig...
A 20.000 tartalékost el is felejtheted.30000 aktív+ 20000 tartalékos az erő amivel számolnak. Biztosan ebből 15000 elektronikai hadviseléses lesz.
Te csak a 30.000-rel kalkulálj. Annak arányos részét használhatod fel harckocsizónak. És itt a hangsúly az arányos részen van!
Ne feledd, a 30.000-ben minden benne van, az EÜ, a vezérker, légierő, a jelenleg gyakorlatilag nem létező tüzérség, és a jelenleg igen alulreprezentált lövészek is. Szóval ne kezdj el arról fantáziálni, hogy csak egy fegyvernem elviszi az ötödét, mert ez nonszensz....