Főleg, hogy a becsléseket pont egy modernizációs csomaggal akarod alátámasztani ami pont az ár érték aránya miatt bukottt meg hát eléggé aranyos...
Ami keleti hadi-technika modernizálás/alkalmazás hatékonysága, és Ár/Érték aránya
- Izrael létét mentette meg,
- a svédek jónak tartják, alkalmazzák/lezsírozták,
- a finnek jónak tartják, alkalmazzák/lezsírozták,
- az oroszok is továbbra is fejlesztenek/korszerűsítenek...
...nem lennék a korábbi tanácsadók helyében, ha az idealizált reményeket a megváltozott körülményekhez(Covid, világ-politikai, Eu-s viszonyok rossz változása...) nem igazítják hozzá a Z2026-ot!!!
Szőnyeg-széle lesz, hamarosan!
Én a helyükben nagy levegőt vennék és eléje mennék a problémának...
De ez nem az én gondom lesz...
(az meg hogy ne legyenek VSz eszközök konkrétan Viktor elvárása)
Ami --meggyőződésem--, hogy változni fog, amikor egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy a saját-érdek érvényesítéséhez több kell német gyártói érdekek kiszolgálásánál.
A Szájer-karakter-gyilok jól megmutatta a jóindulat-vásárlás hatékonyságát! ..."csak" pár-tíz-milliárd €!
Visszaadjuk a civil szféra megtermelt eredményének jelentős részét a szinte korlátlan német haditechnikai függőséget kiépítve és "bebetonozva"!
Ilyen egyoldalú függés a II. V-H alatt sem volt, a történelmi eredményét pedig tudjuk!
Szerintem egy nem túl látványos korrekció (előkészítése) folyamatban van!
...és ez a várható politikai helyzet a Zöld-Szocdem-egyebek... német kormány miatt csak romolni fog!
Szerencséd van ha összesen harminc darabot találsz, amivel bármit is érdemes kezdeni.
Meg még ott a maradék is.
Ezért szoktuk --egyre többen: én,
@Pogány ,...) megemlíteni a "logikai bukfencet" (
), hogy:
amire szükség van, és gazdaságtalanul kevés(vegyes) van belőle, ahhoz venni kell!!!
Sok korábbi szemléletű honvédelmi miniszter-jelöltünk va a HTKA-n is, akik kohó-pártiak.
Bedobom --ismét-- a "közösbe" a feladványt:
Gazdaságtalanul kevés(vegyes) van belőle(T-72M1), ezért
A, Dobjuk ki ("hagyomány-őrző" válasz),
B, Vegyünk még, mert kell is, és így gazdaságos (egységes)mennyiség lesz!
Háttérinfó:
A
szükséges mennyiség(...legkevesebb 150 darab),
pénzügyileg reálisan,
más, szükségtelenül magas képességű és emiatt árú típusból(Leopard 2A7***),
viszonylag gyorsan(Ukrán, román,... 2alkalom szüli...).
NEM SZEREZHETŐ BE!