Hozz már egyet-egyet ide mindkettőböl,és megmérem.Mérd már meg...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hozz már egyet-egyet ide mindkettőböl,és megmérem.Mérd már meg...
Szerintem meg egy alapos korszerűsitésnek vessűk alá őket,és osszuk be gyalogsági támogatásra.sokkal többet érnénk vele,mint az europai körülmények közt alig valamire használható Lynx120-al.hát, a t72met inkább adnánk el a szerbeknek. ha már a runfizéből nem kértünk.
Áhhh. A múltkori lövészet bennem azt a maradék alig pislákoló kis reményt használhatóság tekitetében is elvitte.Szerintem meg egy alapos korszerűsitésnek vessűk alá őket,és osszuk be gyalogsági támogatásra.sokkal többet érnénk vele,mint az europai körülmények közt alig valamire használható Lynx120-al.
Mert egy mai,modernizálatlan T72t láttál.Ebben a formában nem sokat ér,max bozótnéger kergetésre jó.Áhhh. A múltkori lövészet bennem azt a maradék alig pislákoló kis reményt használhatóság tekitetében is elvitte.
Gondolj bele mennyi idő alatt szenvednék össze ezt is. Csak az eddigi minden alapján. Már rég kellett volna.Mert egy mai,modernizálatlan T72t láttál.Ebben a formában nem sokat ér,max bozótnéger kergetésre jó.
Amit én javallok,hogy a csupasz vázbol épitsük újra,mint a sivatagbol előrángatott Abramsot.Új motor,váltó,felfüggesztés,aknavédő fenék,kiegészitő páncélzat,védőburok a karusszelre,új harcelektronika,beleértve a lövegstabit és a lőelemállitást is,új és erősebb másodfegyverzet,APS (rendszer,csempe+Iron Fist)
Baromira nem lenne "gombokért",de egy különben semire se jó Lynx120nál azért olcsóbb lehet-és egy új hk-nál jóval olcsóbb.
Összeségében tüzerőben főfegyverre vetitve elmaradna ugyan egy Leo2A7Hu-tól,de nincs igazán jelentősége.Védettsége már érdekesebb kérdés.Sabot vs frontpáncélra vetitve elmaradna ugyan a Leo2A7től,de még megfelelő védelmet adna.Más fenyegetések ellen viszont akár jobban védett is lehet (pl a megfelelő másodfegyverzet véd a dronoktol,APS-Iron Fist sabot ellen is részleges védelmet nyújt,búr aknavédő fenék felszerelése meg ráverne a Leo aknavédelmére).Ráadásul a védettség összetett dolog.MTU883 motorral,Renk váltóval a még modernizálva is könnyebb T72 jóval mozgékonyabb lenne.És a kisebb méret kisebb célfelület,ami jobban rejthető,álcázható.Stb
Szóval én egyáltalán nem látom a T72 korszerűsitést veszett fejsze nyelének.
És még1.Ezek a hk-k megvannak.Új hk-k,még ha lesz is rá pénz,hogy megrendeljük őket,mikorra fognak hadrendbe állni?5,vagy 10 év múlva?
Egy zl Leo teljesen nyilvánvalóan kevés,még egy dd-nak is.Több hk kell a "nehéz" dd-ba,mert a Lynxek magukban kevesek,kell nekik az erős hk támogatás.
Szerintem a T72 korszerűsités a hiánypótlás eszköze.
Mi magunkban (meg RM közreműködéssel),kb sohanapjára.....Gondolj bele mennyi idő alatt szenvednék össze ezt is. Csak az eddigi minden alapján. Már rég kellett volna.
T72 modernizálás az erősen BTR modernizálásra hajaz szerintem.Mert egy mai,modernizálatlan T72t láttál.Ebben a formában nem sokat ér,max bozótnéger kergetésre jó.
Amit én javallok,hogy a csupasz vázbol épitsük újra,mint a sivatagbol előrángatott Abramsot.Új motor,váltó,felfüggesztés,aknavédő fenék,kiegészitő páncélzat,védőburok a karusszelre,új harcelektronika,beleértve a lövegstabit és a lőelemállitást is,új és erősebb másodfegyverzet,APS (rendszer,csempe+Iron Fist)
Baromira nem lenne "gombokért",de egy különben semire se jó Lynx120nál azért olcsóbb lehet-és egy új hk-nál jóval olcsóbb.
Összeségében tüzerőben főfegyverre vetitve elmaradna ugyan egy Leo2A7Hu-tól,de nincs igazán jelentősége.Védettsége már érdekesebb kérdés.Sabot vs frontpáncélra vetitve elmaradna ugyan a Leo2A7től,de még megfelelő védelmet adna.Más fenyegetések ellen viszont akár jobban védett is lehet (pl a megfelelő másodfegyverzet véd a dronoktol,APS-Iron Fist sabot ellen is részleges védelmet nyújt,búr aknavédő fenék felszerelése meg ráverne a Leo aknavédelmére).Ráadásul a védettség összetett dolog.MTU883 motorral,Renk váltóval a még modernizálva is könnyebb T72 jóval mozgékonyabb lenne.És a kisebb méret kisebb célfelület,ami jobban rejthető,álcázható.Stb
Szóval én egyáltalán nem látom a T72 korszerűsitést veszett fejsze nyelének.
És még1.Ezek a hk-k megvannak.Új hk-k,még ha lesz is rá pénz,hogy megrendeljük őket,mikorra fognak hadrendbe állni?5,vagy 10 év múlva?
Egy zl Leo teljesen nyilvánvalóan kevés,még egy dd-nak is.Több hk kell a "nehéz" dd-ba,mert a Lynxek magukban kevesek,kell nekik az erős hk támogatás.
Szerintem a T72 korszerűsités a hiánypótlás eszköze.
Ha a leo 2A4-ről is leszedsz minden kütyüt akkor a teknő mit bír?Kicserélsz benen mindent és marad a szar teknő.
Egy hk váz alapbol erős,nem 7milis lemez,mint a BTR.T72 modernizálás az erősen BTR modernizálásra hajaz szerintem.
Kicserélsz benen mindent és marad a szar teknő.
Csak nem bezárja liberty a dunaferrt azonnali hatàllyal?a kohótól nem kell félni
Szerintem a btr-nek is örülnének, ha van ld-konverterük.Csak nem bezárja liberty a dunaferrt azonnali hatàllyal?
Le maradtam valaki felhoz mi az info ki újít fel mit?Nem mokolgatjak szerintem, csak be vannak adva javításra, kb mínuszos prioval.
Az izraeli 72es érdekes, tippre akkor ez lesz a modernizáció, értelemszerűen megerősítést még csak nem is várok senkitol, ha igaz, akkor az olvtars jó pár embernek szetcseszte a hétvégéjét...
Innen indult a téma:Le maradtam valaki felhoz mi az info ki újít fel mit?
valamelyik nap jártam bent a CURRUS-nál. dögivel áll benn a nyugati technika, javíthatatlanul. mert nincs hozzá megfelelő szerszám, alkatrész.
de ott vannak az izraeli t-72-ek is. eldugva.
a szerelő soron meg egy csomó javítandó technika. rengeteg munkájuk van.
Feljebb ember sárkány utalgatott. Akár igaz is lehet.Le maradtam valaki felhoz mi az info ki újít fel mit?
@Negan a T-72-eseinket.Le maradtam valaki felhoz mi az info ki újít fel mit?
Jaaa izraeli segítséggel a currusnal?@Negan a T-72-eseinket.
Álcázott búr segítséggel...Jaaa izraeli segítséggel a currusnal?
Na arra befizetek.
Negan örömére, ez az izraeli száll nekem új ezen a területen.Álcázott búr segítséggel...