Benne van a válasz a kommentben.Pontosan ugyanolyan ipari hulladék a 72-es is.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Benne van a válasz a kommentben.Pontosan ugyanolyan ipari hulladék a 72-es is.
Az állításod hibás. Nem lehet T-72-ből épkézláb harckocsit csinálni.Benne van a válasz a kommentben.
Az Ukrajnából felénk csepegő információk szerint a nem épkézláb T-72-esek épp úgy helytállnak, mint a csili-vili nyugati vasak . Ha Trabid van, azzal mész melózni, hiába álmodozol Audi E-tronról, ha csak kicsi pénzed van, max egy Swift motor tudsz bedobni a Trabi elejébe.... de biztos vagyok benne, hogy ugyanoda el fog vinni, mint az álomjármű.Az állításod hibás. Nem lehet T-72-ből épkézláb harckocsit csinálni.
Ez marhaság. Ha más nem mobilitásban és abban, hogy átütő találatnál döntően kuka a teljes kezelőszemélyzet biztosan rosszabbak. No meg B3 modernizáció elektronikailag is a minimum minimuma.Az Ukrajnából felénk csepegő információk szerint a nem épkézláb T-72-esek épp úgy helytállnak, mint a csili-vili nyugati vasak . Ha Trabid van, azzal mész melózni, hiába álmodozol Audi E-tronról, ha csak kicsi pénzed van, max egy Swift motor tudsz bedobni a Trabi elejébe.... de biztos vagyok benne, hogy ugyanoda el fog vinni, mint az álomjármű.
A pimpelt T-72-vel, de BTR-rel sem kívánunk háborúba menni, de legalább vannak, az álomtechnika pedig csak rózsaszín álom.
Maradjunk a T-72-nél. Egész pontosan a három év alatt mennyi tank-tank párharc lehetett, ahol számított az átütőerő, a mozgékonyság, no meg az elektronika ? Én úgy tudom, a jelen konfliktusban, a tankok mint mozgó tüzérség szerepelnek, támogatva a gyalogos harcot. Ebben a szerepkörben az általad sorolt hiányosságok ha nem is figyelmen kívül hagyhatóak, de sokad rangúak. A mindkét félnél alkalmazott páncéltörő eszközök pedig már nem kérdeznek, ütnek át mindent. A személyzet túlélését tekintve az gondolom igazad lehet, bár az én részemről ez inkább csak megérzés, semmint tényekkel alátámasztott adat.Ez marhaság. Ha más nem mobilitásban és abban, hogy átütő találatnál döntően kuka a teljes kezelőszemélyzet biztosan rosszabbak. No meg B3 modernizáció elektronikailag is a minimum minimuma.
Mióta lehet csak harckocsival kilőni harckocsit? ATGM? Ez a védettséghez. Mobilitás? Nem kell mozogni a harctéren vagy mi? Főleg egy olyan eszköznek ami közvetlen tűzzel semmisíti meg a célpontjait (legyen az bármi). Elektronika? Egy nyomorult műholdas navigációs rendszer sincs semelyik orosz harckocsiban a T-90M-et leszámítva.Maradjunk a T-72-nél. Egész pontosan a három év alatt mennyi tank-tank párharc lehetett, ahol számított az átütőerő, a mozgékonyság, no meg az elektronika ? Én úgy tudom, a jelen konfliktusban, a tankok mint mozgó tüzérség szerepelnek, támogatva a gyalogos harcot. Ebben a szerepkörben az általad sorolt hiányosságok ha nem is figyelmen kívül hagyhatóak, de sokad rangúak. A mindkét félnél alkalmazott páncéltörő eszközök pedig már nem kérdeznek, ütnek át mindent. A személyzet túlélését tekintve az gondolom igazad lehet, bár az én részemről ez inkább csak megérzés, semmint tényekkel alátámasztott adat.
A BTR, ha már van, arra lenne elegendő, hogy a nyulak ne gyalogoljanak, a technikán közelítsék meg az arcvonalat, fedésben kiszállás, aztán harc.
De még egyszer kiemelném, egyik eszközzel sem szeretnélek Titeket valódi harcba küldeni.
Mivel láthatólag nem olvasod el vagy csak éppen átfutod az általam írtakat, így én itt be is fejeztem. Nem tudom melyik a rosszabb, hogy egyszerűen figyelmen kívül hagysz, a Tiedtől eltérő véleményt vagy hogy felületes vagy.Mióta lehet csak harckocsival kilőni harckocsit? ATGM? Ez a védettséghez. Mobilitás? Nem kell mozogni a harctéren vagy mi? Főleg egy olyan eszköznek ami közvetlen tűzzel semmisíti meg a célpontjait (legyen az bármi). Elektronika? Egy nyomorult műholdas navigációs rendszer sincs semelyik orosz harckocsiban a T-90M-et leszámítva.
Nem vag, tehetetlen a páncéltörő eszközökkel szemben. Aztán, ha te azt hiszed, hogy közvetett tűzzel alkalmatzák a harckocsikat mint "mozgó tüzérség" akkor sem a tüzérséget sem a harckocsikat nem erted egy hangyányit sem.Mivel láthatólag nem olvasod el vagy csak éppen átfutod az általam írtakat, így én itt be is fejeztem. Nem tudom melyik a rosszabb, hogy egyszerűen figyelmen kívül hagysz, a Tiedtől eltérő véleményt vagy hogy felületes vagy.
És közben még a T-55 is harcol, de hát mit kell a valósággal törődni?Nem vag, tehetetlen a páncéltörő eszközökkel szemben. Aztán, ha te azt hiszed, hogy közvetett tűzzel alkalmatzák a harckocsikat mint "mozgó tüzérség" akkor sem a tüzérséget sem a harckocsikat nem erted egy hangyányit sem.
Nem csak átfutom amit írsz, csak kb annyi sebből vérzik amit írsz ahány szó van benne.
A Trabant is elmegy az utakon attól hogy egy vegtelen elavult őskövület, de mit kell a valósággal törődni. Gondolom te gondolkodás nélkül a T-55-öt választanád, mert az is harcol. Csak a rém egyszerű világodban, harcérték, harci hatékonyság, túlelőképesség (és még sorolhatnám sokáig) nem is letezik. Ilyen alapon vegyük el a gépkarabélyt és a géppuskát a katonától, és adjunk nekik puskát, mert harcolni azzal is lehet...És közben még a T-55 is harcol, de hát mit kell a valósággal törődni?![]()
És közben még a T-55 is harcol, de hát mit kell a valósággal törődni?![]()
A Trabant is elmegy az utakon attól hogy egy vegtelen elavult őskövület, de mit kell a valósággal törődni.
Gondolom te gondolkodás nélkül a T-55-öt választanád, mert az is harcol.
Nézd dudi, már érdeklődtem, hogy mi a baj veled? Elküldtek másik topikba és nem válaszoltál. Talán azt sem érted meg amit most írni fogok. Évekkel ezelőtt óta újra meg újra megpróbálom-megpróbáljuk sokan, talán mindannyian egyértelműen kifejezni magunkat. Talán ez a baj. Szólj, ha ez a baj, segítünk!A Trabant is elmegy az utakon attól hogy egy vegtelen elavult őskövület, de mit kell a valósággal törődni. Gondolom te gondolkodás nélkül a T-55-öt választanád, mert az is harcol. Csak a rém egyszerű világodban, harcérték, harci hatékonyság, túlelőképesség (és még sorolhatnám sokáig) nem is letezik. Ilyen alapon vegyük el a gépkarabélyt és a géppuskát a katonától, és adjunk nekik puskát, mert harcolni azzal is lehet...
Tedd meg kérlek, hogyha legalább közepesen buta dolgot nem tudsz írni, akkor ne is írj semmit.
PT-16Az állításod hibás. Nem lehet T-72-ből épkézláb harckocsit csinálni.
Az miért is az? A lengyelek amint Leopardhoz jutottak hagyták is a fenébe a PT-16 ot...
Az miért is az? A lengyelek amint Leopardhoz jutottak hagyták is a fenébe a PT-16 ot...
Nem hagyják, marad. Nem olvasol híreket? Maradnaka Leopardok, az Abrams-ek és a K2-k.Most meg a Leopardot hagyják a fenébe.
Mármint most fejezik be az A4-ek modernizálását utána kezdik az A5-öt is.Most meg a Leopardot hagyják a fenébe.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..