Szólj, ha tudsz egy átalam javasolt T-72 modernizálásnál költség-hatékonyabbat!!! ...vagy hallasz ilyet!
Eddig nem jött tőled sem semmi.
Én eddig csak 15 millió feletti megoldásokat látok, 98%-ban marketingből átemelve.
Ezek most 20 millió körülire ugrottak!
Te sem tudtál soha megfizethetőt!!! ...de most is nyitott vagyok rá!
A PzH kérdésre sem tudtál választ adni.
Jól érzem, hogy nem ez a szint a te területed?
A megfizethető megvalósításokra a gyakorlatilag folyamatosan hadban álló Izraeltől sok tucatnyi példa van.
...ja: és gyorsan!!!
A szerbek napjainkban!!! A Zrínyi végeztével sem tartanánk 2 napnál tovább nekik...
A Zrínyi a jelenlegi problémákat sem oldja mag!
Részsikerekkel fedi el, hogy évtizedes hibákat nem javít.
Jövöbeni helyzetre nem készül!!!
Zrínyi-terv: Német kifizető-hely, Viktor rosszul értelmezett megfelelési kényszere/hálája!!! Tiszta Horthy-szinróma!!!
"Reszeljünk pukit", T-72: egy "esetleg jó T-72 felújítást el lehetne adni, bartelben hány ezer 72-es közül lehetne nem repedtet kiválogatni +bartelbe megkapni??? Őssze lehetne szedni --mire megjönnek a Leo-k-- a szükséges kísérő-T-72 mennyiséget és a bő százas tartalékot.
...2-3-4 évtized állt rendelkezésre, mi történt a megoldás ügyében???
A jelenlegieknek egy CGI-re nem futotta, hogy javítsák a hk-zó-morált, keressenek egyúttal fiatalokat a BME-n, segítsék a jobb PR-al sorozást, a jobb társadalmi elfogadottságot...
Ötlettelen megalkuvök tipikus viselkedése.
Szerintem nincs Viktornak visszajelzése miattuk!
Vissza a T-72-höz:
A lengyelek hány protó-t is csináltak? ...fél-tucat, +2 tucat fiókban! ...éééés Mi??? ..."sokat" kell számolni, elég, ha holnap beírod!
Rakás sz@rok! Bólogattak Viktor baromságára!!! Remélem lassan dereng neki és elzavarja őket 250e-rrel nyugdíjba!!!
U.I.: ...nehogy hiányold: A PzH-s ismeretséged nem válaszolt az ott felettt kérdésemre, lehet, hogy nincs jó válaszod???
.