Figyelj,téged amúgy az nem zavar,hogy a tataiak pont ellenerőként való hasznosításról beszéltek?
Miért egybitesen kell kommunikálnunk írott dolgok idejében?
"Mivel a tervek szerint az utolsó Leopard 2A7 2025-ben érkezik majd meg Magyarországra, a T-72-eseket legalább eddig üzemben kell tartani – véli a parancsnok. A harckocsizók azt szeretnék, ha a szovjet gyártmányú lánctalpasok ezt követően is hadrendeben maradhatnának, hiszen akár kiképzőeszközként, akár átjárónyitóként, akár pedig az ellenerő századnál rendszeresített haditechnikai eszközként továbbra is használhatnák őket."
https://honvedelem.hu/hirek/a-nagymacskak-utan-papamobil-is-erkezik-tatara.html
Vagy ellenerő, vagy átjárónyitó, vagy kiképző hangzik el itt. Ez pont kettővel több, mint amiről beszélsz, pont eggyel több, mint amiről @pöcshuszár beszélt feljebb. Igazából hányok belül, hogy így kell szőrszálhasogatnom, mert te egy dologgal igyekszel belémállni és azzal kell elbasznom az időt, hogy előkotorjam a dolgokat. Ettől függetlenül ha nem egybitesen gondolkodunk, akkor mást is el lehet képzelni, ahogy náluk is esélyesen elképzelnek. Ha meg nem lesz belőle semmi, nem tudok úgysem ez ellen tenni. A kiemelt szó ilyen bénán lett megírva a honvédelem.hu-n, csak kimásoltam.
Most egy olyan mondatot fogok ide leírni, amiben arról beszélek majd, hogy bár a hivatalos beszéd háromféle felhasználási módot említ, ez a véleményem szerint csak egy interjúban elhangzott pár mondat, amiben közvetítve lett a további felhasználás gondolata és iránya:
Szóval ez az a mondat, amiben arról fogok beszélni, hogy bár a hivatalos szöveg az interjúban csak háromféle felhasználási módot említ, szerintem ettől függetlenül van annyi fantázia és akarat a dandárnál, hogy képesek legyenek elszakadni a gondolataikban attól, hogy valaki csak három dogot említett és akkor tutira negyedik, vagy ez mind nem lehetséges egyszerre vagy külön-külön.
Azért gondolom így ezt, mert így gondolom. Én. Ide a fórumra leírva. Attól, hogy a tábornok úr csak háromféle felhasználást említett, amit lesarkítottál egyre.