Vagy szimplán csak renitens volt és kibaszták. Egy ilyen posztból nem lehet megállapítani hogy mi történt. Nehezen hiszem hogy több száz katonát kirúgtak akik nem estek bele a jogszabályi tisztogatásba. Főleg amikor létszámhiány van. Itt biztosan van egy másik verzió is. Nálunk is a legrenitensebbek kiabálnak aztán csodálkoznak amikor elfogy a türelem
Aki a facebookon teregeti a munkahelyi dolgokat, az mire számít. Én a munkaszerződésemben vállaltam, hogy a vállalattal kapcsolatosan semmiféle információt nem szolgáltatok senkinek. Benne van egy civil céges munkaszerződésben is az ilyesmi.
A fiatalember, ne csodálkozzon ha nem veszik fel sehova, mert ha jelentkezik valahova, az első az ottani dolog a HR részéről, hogy ránéznek a facebook oldalára.
Alap hogy egy felvételi interjún sem szidunk senkit a múltból, ha megkérdezik miért akarunk munkahelyet váltani. Új kihívás, pozitív hatása a környezetváltozásnak, stb., ilyesmiket kell mondani.
Biztos hogy igaza is van sok mindenben, de nem teregetünk ilyesmit a nyilvánosság elé.
Rendszerszintű történet esetén, ez legyen az ellenzék, vagy az újságírók dolga, egészségügy, közszféra egyéb, netán a Honvédség esetében.
Nekem valamiért gyanús az a fickó. Túl nagy mártír akar lenni.