Végig olvastad a többi kommented?
A kormány saját Századvéges kutatása szerint is béka segge alatt van a támogatottsága.
Nem értem mit jössz ezzel a konzultációs faszsággal - senkit nem érdekel már rég, hogy azokra az irányított kérdésekre (inkább állításokra) ki mit válaszol. Már a fidesz által bevallott visszaküldési arány is a béka segge alatt van - már szavazók legalább fele sem küldi vissza. Amúgy sem jók semmire. Ezekkel konzultációkkal "törölheted ki igazán a valagad!"
Hagyjuk is!
Ezekben az országokban kényegesen magasabb a sorkatonaág támogatottsága, mert egy háború küszöbén érzik magukat. Nálunk meg szarnak az egészre.
Amúgy te magad mondtad hogy nagyon valószínűtlen, hogy bevezessék szóval nem érte mit pörögsz ezen ennyit.
Az teljesen nyilvanvaló, hogy nem tudsz szöveget értelmezni.
Ha valamit 50% ellenez, meg 50% nem, akkor milyen béka segge alatti dologról beszélsz?
Azért is nyilvánvaló, hogy szövegértési problémád van, mert én nem azt írtam, hogy nagyon valószínűtlen a bevezetés, hanem hogy végszükség esetén fogják csak bevezetni.
Namost akkor a Magyar Honvédség szerinted milyen helyzetben van?
Mert röhincsélhetsz, jópofiskodhatsz kormányzaton itt szakmányba a fórumon, de arra továbbra sincs alternatíva, hogy hogyan lesz feltöltve egyáltalán a Parlament által engedélyezett 37.000-es keretszám sem, nemhogy ha még nagyobb haderőre lenne szükség.
Csak mert ha bármi történik, akkor ennek a 3x-osa sem lenne elég.
Épp onnan indultunk ki, hogy nem elég a kezdő br. 737.000-es fizetés.
Mennyit adjunk havi 1M-ót? 1,5-et?
Csak mert ha már az aktív katonák szerint is röhejes, hogy ennyiért nincs katona, akkor azért szeririntem végszükség van! Nem gondolod?
De tudod mit?
Röhögcsélj csak nyugodtan!
Majd akkor fogsz nagyot nézni, amikor elkezdődnek az olyan szintű embervadászatok, mint az ukránoknál, és te, vagy a gyereked is szépen össze lesztek fogdosva (jelenleg a nyugdíjkorhatár a hadkötelezettség korhatára, azaz 65 év!), úgy hogy egy fegyvert nem tudsz megtölteni, egy rajban mozgást, vagy egy rohadt lövészgödröt nem tudsz megcsinálni.
Akkor mit választanál a saját gyerekednek? Vigyék ki 2 hét kiképzéssel a frontra, vagy esetleg nem lenne nagyobb a túlélési esélye, ha kap egy rendes 6 hónapos kiképzést, és azt a 2 hetet csak a mondjuk felelevenítéssel kellene töltenie?