Miért, mi utal az ellenkezőjére?A sokféle lehetséges megfejtés közül szerintem ez a legbutább változat.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Miért, mi utal az ellenkezőjére?A sokféle lehetséges megfejtés közül szerintem ez a legbutább változat.
Miért, mi utal az ellenkezőjére?
Miért volna a nagy büdös semmi mögötte? A szakértő és az egyszerű ember is egyetért abban, hogy a Zrínyi 2026 kezdeti koncepciója, a NATO kötelezettségünk teljesítése a felajánlott nehézdandárral teljes mértékben elégtelen az ország védelmére. A kormányzat mégis képtelen attól a koncepciótól elszakadni és cselekedni. '22 óta konkrétan direkt szabotálják a haderőfejlesztést.Pl. az hogy a te elméleted mögött a nagy büdös semmi van, erősen szembemegy azzal hogy ha tré lassan meg bénán is, de azért elindult valami, mellesleg ilyen blikk szintű heccelő szöveg.
De akkor mondok egy másikat elméletet: az itthon készülő aknavetővel akarják felszerelni, csak csúszik a gyár és ez addig egy ilyen gyorsan megrendelt lyukbetömő csomag.
Ki miatt késik a gyár?
Ki miatt lett elkaszálva megannyi szükséges és előnyös beszerzés?
A térségünk biztonsága inkább stabilizálódik, vagy inkább gyengül?
Erről a mindenhol jelen lévő kisgömbőcről beszélek.A kérdéskör komplex és mindannyiótoknak van benne jó észrevétele.
Először is: az aknavetők száma idén jelentősen meg fog nőni. (nem hatalmas tétel de többszöröse a jelenleginek)
Másodszor: Több akadály is volt a projektben, az volt tervezve, hogy elsősorban önjárósítunk amit lehet akár kerekes vagy láncos alvázon. A gidrános aknavetős dolog mögül kihúzták fejelsztési a pénzt így az eltolódott és maradt minimál összeg réskitöltésre, a többit meg felszívta az államháztartási hiány feneketlen kisgömböce.
Ez még akár meg is valósulhat, ha lesz pénz az AV-s gidránt kifejleszteni és lesz belőle elég akkor azt megkapják a szerződésesek a vonatattak meg átkerülnének a tartalékosokhoz.öbb akadály is volt a projektben, az volt tervezve, hogy elsősorban önjárósítunk amit lehet akár kerekes vagy láncos alvázon. A gidrános aknavetős dolog mögül kihúzták fejelsztési a pénzt így az eltolódott
A vége mindig az, hogy kormányzati szintem pattog a lapda, és nem tudják teljesíteni a feladataikat.A másik meg hogy évek óta pöcsöl az N7 holding a gyár idetelepítésével (idén kellett volna már kezdeni a termelést) és addig nem szívesen fog az NGM több pénzt adni amig nem itthon termel.
Századszintre akkor továbbra sins tervezve AV, csak 12cm?A kérdéskör komplex és mindannyiótoknak van benne jó észrevétele.
Először is: az aknavetők száma idén jelentősen meg fog nőni. (nem hatalmas tétel de többszöröse a jelenleginek)
Másodszor: Több akadály is volt a projektben, az volt tervezve, hogy elsősorban önjárósítunk amit lehet akár kerekes vagy láncos alvázon. A gidrános aknavetős dolog mögül kihúzták fejelsztési a pénzt így az eltolódott és maradt minimál összeg réskitöltésre, a többit meg felszívta az államháztartási hiány feneketlen kisgömböce.
Mondjuk a pöcsölés sokszereplős ebben a történetben (nem csak N7), sokan sokfelé húzzák a szekeret... De öröm az ürömben, hogy nekem van egy olyan érzésem, hogy idén elindul a szép új modern HDS gyár - építése. Szóval ha a termelés megindításához köti az NGM a buksza kinyitását, akkor arra még várni kell.A másik meg hogy évek óta pöcsöl az N7 holding a gyár idetelepítésével (idén kellett volna már kezdeni a termelést) és addig nem szívesen fog az NGM több pénzt adni amig nem itthon termel.
155-ös lőszergyár hogy áll? Csúszik vagy halad?Mondjuk a pöcsölés sokszereplős ebben a történetben (nem csak N7), sokan sokfelé húzzák a szekeret... De öröm az ürömben, hogy nekem van egy olyan érzésem, hogy idén elindul a szép új modern HDS gyár - építése. Szóval ha a termelés megindításához köti az NGM a buksza kinyitását, akkor arra még várni kell.
Nekem meg egy olyan megerzesem hogy utolso pillanatban hogy hupsz nincs ra ennyi penzMondjuk a pöcsölés sokszereplős ebben a történetben (nem csak N7), sokan sokfelé húzzák a szekeret... De öröm az ürömben, hogy nekem van egy olyan érzésem, hogy idén elindul a szép új modern HDS gyár - építése. Szóval ha a termelés megindításához köti az NGM a buksza kinyitását, akkor arra még várni kell.
Úgy legyen. De mint korábban írtam idén fog érkezni egy jelentős tétel aknavető is.Mondjuk a pöcsölés sokszereplős ebben a történetben (nem csak N7), sokan sokfelé húzzák a szekeret... De öröm az ürömben, hogy nekem van egy olyan érzésem, hogy idén elindul a szép új modern HDS gyár - építése. Szóval ha a termelés megindításához köti az NGM a buksza kinyitását, akkor arra még várni kell.
120-as?Úgy legyen. De mint korábban írtam idén fog érkezni egy jelentős tétel aknavető is.
Csapatpróba mennyiség, aztán ha beválik / kitalálják mennyi kell lesz egy normális rendelés..?
Akkor várjuk a te megfejtésedet.
A kérdéskör komplex és mindannyiótoknak van benne jó észrevétele.
A másik meg hogy évek óta pöcsöl az N7 holding a gyár idetelepítésével (idén kellett volna már kezdeni a termelést) és addig nem szívesen fog az NGM több pénzt adni amig nem itthon termel.
Ez még akár meg is valósulhat, ha lesz pénz az AV-s gidránt kifejleszteni és lesz belőle elég akkor azt megkapják a szerződésesek a vonatattak meg átkerülnének a tartalékosokhoz.
Századszintre akkor továbbra sins tervezve AV, csak 12cm?
Halad ütemterv szerint - az építés.155-ös lőszergyár hogy áll? Csúszik vagy halad?
Kisebbet is, teeeeeee.Mármint hogy ennél kisebbet is szeretnél, vagy nagyobbat?![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..