M
molnibalage
Guest
Én sem értem a túlzásokat néha, Balázs. Mennyi az ára az F-22 nek? Nem adják el senkinek. Mennyi az üzemeltetési költsége? Amennyit állít az USA propaganda, de biztos hogy igaz ez? Ki tudja ezt leellenőrízni? Van független 3. fél, aki üzemelteti? Nincs. Mennyi az ára az F-15E-nek? Melyiknek, kérdezem én? Milyen felszereltséggel? Magyar igényekre kialakítva, 14 db-os megrendeléssel, lízingben olyan feltételek mellett, mint a HUN Gripen szerződés, mennyiért adnák nekünk az amerikai barátaink? Eladnák nekünk egyáltalán, vagyunk olyan jó és értékes szövetségesek, mint Izrael/Szaud Arábia etc. pl? Nyilván volt túlzás Ghostface posztjában is, de azért a TE válaszod sem kutya, hogy olvassa el a Gripen FAQ-ot, mert ott kiszámoltad, hogy a világ legdrágább gépe, drágább mint az F-22(amit ismétlem, NEM ADTAK el senkinek, még annak a japánnak sem, aki a világ minden pénzét is megfizetné). Akkor ez most nem a te szójárásod szerinti extrapolálás a végtelenbe, meg almát a körtével esete?
Az ilyen kommentektől megyek a falnak, de tényleg... Soha nem változik semmi a HTKA-n?
Az ugye megvan, hogy az USA-ban picit máshogy mennek a dolgok? Elérhetőek ezek az adatok, merthogy az ADÓFITZETŐK pénzéből megy. Ez nem vadkelet, jó reggelt...
Én pl. a teljes Super Hornet program éves költségvetését böngészgettem kb. 1 éve.
Az F-22 el nem adásának és üzemeltetési költségének semmi köze egymáshoz...
Nem igaz, hogy erre kellett visszajönnöm... Nem igaz, hogy egyesek semmiből sem tanulnak...