Na ez az a bizonyos De, amin dolgozni kell.Aha, kèt diszlokáció jut eszembe , mindegyik Szentkirályhoz kötődik, az egyik 1984-ben a màsik 2000 valahányban volt.Semmi ilyesmi mégha csak pár hetes nem örvend nagy népszerűségnek a rep.csapatoknál!Amit írsz , fontos lenne , mindenki legyen mindenhol!De....
Mert lásd be, nem ördöngősség.
És pont te írsz arról a kényelmességről, ami szép és jó, sőt, egyenesen fontosabb is, mint a nemzetbiztonság, de ideje lenne már túllépni rajta.
Nem örvend nagy népszerűségnek a rep. csapatoknál.
Hát egyem meg a szívüket. És egy Iszkander becsapódás az mennyire lenne népszerű?
Ebben a kis országban már az se népszerű, hogy évente legjobb esetben kétszer a szolnoki helikopteresek egy részének Jutaspusztára a FARP-hoz kell költöznie pár napra.
Persze, így is lehet légierőlködni, de már engedd meg, hogy megjegyezzem, én nem is az 1984-es, vagy 2000-es "szarjon mindenki a gatyájába" színvonalon feltételeztem a dolgot.
Pont, hogy vázoltam, hogy gyakorlatilag a seggük alá raknám mindenhol a szolgálathoz szükséges körülményeket.
Nehogy már az legyen a népszerűtlen cudar létkörülmény, hogy valaki egy órával később ér haza egy héten át Lacházáról, mint a kecskeméti bázisról...