<a title="" href="http://htka.hu/forum/biztonsagpolitika/magyarorszag/page-16/" rel="nofollow">silurusglanis</a>
Én ezeket az esélyegyenlőségi dolgokat azért nem értettem soha, mert tudtommal minden ilyen szervezetben objektív körülmények döntenek a tagok felvételéről. Ezen objektív körülmények közt nem láttam szabvány bőrszínt, vallást, társadalmi osztályt stb... Ergo, bárki aki megfelel az objektív körülményeknek az bekerülhet. Ez nálam maga az esélyegyenlőség.
Innentől kezdve nem értem, hogy MI? értelme van ezeknek az esélyegyenlőségi szaroknak... De nem csak itt, máshol is.
Ennél már csak az esély egyenlőségi hivatalt nem értem jobban. Hiszen minden diszkriminál. Az egyetem a hülyéket diszkriminálja a felvételnél, a honvédség a sántákat, a zene ipar a süketeket (jobb helyeken), stb... Az egész élet egy nagy diszkrimináció
Vagy megfelelsz az elvárásoknak, vagy nem.
Ha én sánta félszemű malájoknak hirdetek állást és jelentkezik egy buzi és elküldöm (mert nem maláj), akkor had ne menjen már a hivatalba... Jobb helyeken a vállalkozás szabadsága azt jelenti, hogy én döntöm el azt, hogy kit veszek fel vagy kit nem. Tudniillik a kapitalizmus nem esélyegyenlőség...pont ez a lényege. Innentől kezdve mi a szarnak ez a hivatal??? Meg egy ilyen "pályázat"?
Ezektől mindig ki tudok borulni