Eddig ki felügyelte szted???Őket felügyeli a ministràns...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Eddig ki felügyelte szted???Őket felügyeli a ministràns...
Hát nem egy teológusEddig ki felügyelte szted???
Isten szeme mindent lát - ennél több nem kell egy hírszerzésnek...Hát nem egy teológus
De ő sem a lelkészi végzettsége miatt felügyeli, hanem mert Bobó embere volt a Szazadvégnél évek óta vezető poziban.Hát nem egy teológus
Ha ez segít neked elaludni este ismételgesd csak bárányok szàmolása helyett.De ő sem a lelkészi végzettsége miatt felügyeli, hanem mert Bobó embere volt a Szazadvégnél évek óta vezető poziban.
Ugyanúgy a minisztérium, azaz Bobó felügyelte eddig is a KNBSZt.
Béres feladataiban, felelősségi és hatásköreiben semmi változás nincs. Egy minisztériumi osztályvezető hekyett egy államtitkárnak jelent.
Egyébként amikor kárhoztatjuk a kormányt, hogy nem látta előre a tavalyi háborút, akkor az információnak nem a KNBSZ-től kellett volna jönni?
Amikor Benkő decemberben azt mondta nem lesz orosz támadás gondolom elsősorban a KNBSZ elemzései alapján mondta.
Szted Böröndii melyik miniszter alatt lett a vezérkari főnök hekyettese anno???Tényleg jó hogy mondod nagyon meglepődnèk ha nem menesztenèk Bérest aki Benkő embere....
Te meg azt hogy a lelkészi hivatása miatt felügyeli a KNBSZ-t.Ha ez segít neked elaludni este ismételgesd csak bárányok szàmolása helyett.
Nem, hanem egy káder.Te meg azt hogy a lelkészi végzettsége miatt felügyeli a KNBSZ-t.
Mindenhol káderek felügyelik a titkosszolgálatokat, Konkrétan a német titkosszolgálat vezetője, nem aki felügyeli, hanem a BfV vezetője egy politikus. Merkel alatt állandóan egy CDU képviselő volt. Nagyon ritkán volt párton kívüli.Nem, hanem egy káder.
Csak én nem hazudom azt magamnak, hogy ez jó.
"Egyébként amikor kárhoztatjuk a kormányt, hogy nem látta előre a tavalyi háborút, akkor az információnak nem a KNBSZ-től kellett volna jönni?"De ő sem a lelkészi végzettsége miatt felügyeli, hanem mert Bobó embere volt a Szazadvégnél évek óta vezető poziban.
Ugyanúgy a minisztérium, azaz Bobó felügyelte eddig is a KNBSZt.
Béres feladataiban, felelősségi és hatásköreiben semmi változás nincs. Egy minisztériumi osztályvezető hekyett egy államtitkárnak jelent.
Egyébként amikor kárhoztatjuk a kormányt, hogy nem látta előre a tavalyi háborút, akkor az információnak nem a KNBSZ-től kellett volna jönni?
Amikor Benkő decemberben azt mondta nem lesz orosz támadás gondolom elsősorban a KNBSZ elemzései alapján mondta.
A Bobo. Sokkal nem jobb, de ha választani kell, akkor inkább legyen agronomus oligarcha, mint egy evangélikus pap.Eddig ki felügyelte szted???
Lehet még ennél is bonyolultabb.Pont az volt a mondás, hogy az egyetlen épkézláb szolgálatunk, a tankszámlálóink az ukrajnai helyzetet aztán piszkosul ismerik.
Vagy mégse volt így, vagy kussolniuk kellett.
Mindenhol káderek felügyelik a titkosszolgálatokat, Konkrétan a német titkosszolgálat vezetője, nem aki felügyeli, hanem a BfV vezetője egy politikus. Merkel alatt állandóan egy CDU képviselő volt. Nagyon ritkán volt párton kívüli.
Präsident des Bundesamtes für Verfassungsschutz
Ezek a demokráciák ilyenek. Érzékeny pozíciókba a politikusok bizalmi embereket tesznek. Nálunk legalább az operatív vezetők nem a pártokból jönnek.
Elfogadom hogy így van. Ez a faszi jól fogja felügyelni vagy rosszul fogalmam sincs, ahogy neked se. Nem is írtam ( hazudtam magamnak - a kedvedért ) azt hogy ez jó.
Azt írtam Bobó embere, egy helyen, egy fideszes agytrösztnél dolgoztak sokat együtt. Ez megfelel a káder megnevezésnek.
Hát nem tudom nekem itt egy biztonságos és védelempolitikai mesterszakos diploma elvárás lenne.Mindenhol káderek felügyelik a titkosszolgálatokat, Konkrétan a német titkosszolgálat vezetője, nem aki felügyeli, hanem a BfV vezetője egy politikus. Merkel alatt állandóan egy CDU képviselő volt. Nagyon ritkán volt párton kívüli.
Präsident des Bundesamtes für Verfassungsschutz
Ezek a demokráciák ilyenek. Érzékeny pozíciókba a politikusok bizalmi embereket tesznek. Nálunk legalább az operatív vezetők nem a pártokból jönnek.
Elfogadom hogy így van. Ez a faszi jól fogja felügyelni vagy rosszul fogalmam sincs, ahogy neked se. Nem is írtam ( hazudtam magamnak - a kedvedért ) azt hogy ez jó.
Azt írtam Bobó embere, egy helyen, egy fideszes agytrösztnél dolgoztak sokat együtt. Ez megfelel a káder megnevezésnek.
Egy országban ahol a Kósa Lali vezetheti a honvédelmi bizottságot?!?Hát nem tudom nekem itt egy biztonságos és védelempolitikai mesterszakos diploma elvárás lenne.
Tősgyökeres debreceniként ezzel az "ízléses" falvédővel szeretném kifejezni az egyetértésemet a hozzászólásoddal kapcsolatban...Egy országban ahol a Kósa Lali vezetheti a honvédelmi bizottságot?!?
Egy országban ahol a Kósa Lali vezetheti a honvédelmi bizottságot?!?
OFFMinden parlamenti bizottságra igaz, az ellenzéki vezetésűekre is. Mondjuk a védelmi bizottsági meghallgatáson a leértékesebb maga a fess kiöltözés volt. Legalább megtisztelték a bizottság tagjait, díszegyenruhában. A többi nem érdekes, lévén a bizottság tagjai semmit nem értettek úgysem belőle, mivel teljesen degeneráltak a témában, pártállástól függetlenül.
Nonono.Vége a stratégiai nyugalomnak, most pánikolunk. Persze nem költünk semmire, de mostantól a katonának fel kell készülnie, hogy meg is halhat. Valamiért nem arra hogy túléljen.