Lehet rosszul tudom, de nekem úgy rémlik, mintha a román határon kijelölt, rövid szakaszokon előkészültek volna.
Ha pedig levezénylik a karhatalmat, akkor bizony ők megtudják fogni a bokorugrókat..
Az áthatolható magyar kerítés is érdekes, hidd el, kevésbé lesz áthatolható, mert a FIDESZ alapvető érdeke az, hogy a terrorfenyegetettségre hivatkozva elég sok dolgot véghez vigyenek, ráadásul a rendőrség sem olyan gyenge,mint hisszük, ahová kell, oda jut csapatERŐ. A magyar könnygáz vagy már paprikát használtak, nem tudom, de eléggé hatásos, 10 perc alatt szerintem össze is eshetsz tőle. (Volt szerencsém eszméletlenek menteni abból a gázból..), áttörni pedig nem fogják, mivel a déli határnál lévő balhénál is használtak viperát, legalábbis a viperára nagyon hasonlító eszközöket....
A migrációs válság pedig addig lesz pozitív hatással a kormányunkra, míg a fenyegetés a határokon kívül van, ha áttörnék a kerítést, szerintem annak nagyon durva következményei lehetnének, akár polgárháborús helyzetek is.