Algériában lezuhant egy katonai szállítógép. Több tíz halott.
Már 200 halottról írnak az Il-76 katasztrófája kapcsán. A hírek szerint nem sokkal a felszállás után lezuhant.
![]()
Jesszusom. Talán ez minden idők legsúlyosabb katonai szállítógép katasztrófája emberéletben mérve.
Ennyien voltak rajta. Jó afrikai szokás szerint csak gazdaságosan, mint a heringek.Hogy a fenébe?????Házak közé zuhant??![]()
Ennyien voltak rajta. Jó afrikai szokás szerint csak gazdaságosan, mint a heringek.
Mind a cargo B747?Szerintem ez az algériai Il-76-os, ami felszállás után közvetlenül zuhant le és ölt meg 257 embert, lehet, hogy amiatt veszett oda, mert az a több, mint 250 ember csak állt a tehertérben mindenféle kapaszkodás és rögzítés nélkül és ez a kb 18 tonnányi embertömeg felszálláskor elszabadult és elvitte a súlypotot farnehéz irányba. Valószínű átestek.
Szerintem ez az algériai Il-76-os, ami felszállás után közvetlenül zuhant le és ölt meg 257 embert, lehet, hogy amiatt veszett oda, mert az a több, mint 250 ember csak állt a tehertérben mindenféle kapaszkodás és rögzítés nélkül és ez a kb 18 tonnányi embertömeg felszálláskor elszabadult és elvitte a súlypotot farnehéz irányba. Valószínű átestek.
Nekem is ez ugrott be először mikor megnéztem hogy egyáltalán mekkora az Il-76 tehertér-felülete, ott nemigen lehetett ennyi ülés.Szerintem ez az algériai Il-76-os, ami felszállás után közvetlenül zuhant le és ölt meg 257 embert, lehet, hogy amiatt veszett oda, mert az a több, mint 250 ember csak állt a tehertérben mindenféle kapaszkodás és rögzítés nélkül és ez a kb 18 tonnányi embertömeg felszálláskor elszabadult és elvitte a súlypotot farnehéz irányba. Valószínű átestek.
Nekem is ez ugrott be először mikor megnéztem hogy egyáltalán mekkora az Il-76 tehertér-felülete, ott nemigen lehetett ennyi ülés.
Többszáz liter olajat megesznek egy ilyen úton. A Ka-26os 150 liter benzint és hét kiló olajat evett egy óra alatt.Nem autó ezek eszik a kenőanyagot(minden hajtómű).
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..