Edge sends image you view online to Microsoft and raises privacy concerns
[Microsoft Edge](/software/microsoft-edge/about/), the popular web browser, is once again raising...
Ha jól emlékszem, Firefoxban shift nyomása mellett jobb klikk a videóra, és a menüben lesz mentési lehetőség.Sziasztok!
zoom videót szeretnék letölteni online oldal vagy akár program segítségével de nem sikerült eddig összehoznom a dolgot.
Tud valaki nekem ajánlani lehetőséget ami működik is ??? Ti mivel szoktátok ??
Samsung Laptop W7 op.rendszer.Mesengeren videóhívást indítanék, de hibát jelez.
Végigcsináltam mindent amit tudtam, CCleaner, Ashampoo optimizer, újraindítás, és tovább.
Valami ötlet?
Ingyen tudsz W10-re frissíteni.Samsung Laptop W7 op.rendszer.
Köszi. 2 hónappal ezelőtt simán tudtam használni....Ingyen tudsz W10-re frissíteni.
A Windows 7 már nem támogatott. Lehet, hogy vmelyik messenger frissítés olyan "bármit" használna, amit a W7 már nem biztosít => hibaüzenet!
Asszem' a proharver.hu-n vannak fórumok(Samsung laptop, Messenger, Windows 7, ...), amik ebben (is) tudnak szakmai segítséget adni.
Én "csak" azt tudom, hogy (kb.) ki/hol tud segíteni!
.
Csak nekem nem megy rendesen a Twitter?
A paraszt rohanhat is sorbanállni, sátorban lakni a bolt előtt két hétig, zacskóba szarni, homelesskedni hogy aztán megvegyen egy túlárazott telefont.
Aztakurva. Bevetetttek az isteneket is a corporate BS-be.![]()
![]()
A paraszt rohanhat is sorbanállni, sátorban lakni a bolt előtt két hétig, zacskóba szarni, homelesskedni hogy aztán megvegyen egy túlárazott telefont.

thepeoplesvoice.tv
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..