Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ide hozom át, mert általában a fórumra beillesztett képekre igaz és jobb ha megvan egy fix helyen. Főleg, hogy nem egy technikai topikban (meg a humorban) csak üres linkek fogadnak a régebbi FB képek helyett.Nem tudom mi lehet a gond. Ezeket mind facebookról linkelem, sokszor én sem látok képeket, ráadásul nem a csajok topikból. S néha jobb klikk open picture in new tab-al meg betölti. Lehet a fórum motor csinálja. Vagy a face szar...
Mivel tiltottad le? Laptopon vagy telefonon? Nálam eddig egyik reklámblokkoló sem fogott meg mindent.Youtube-ot nem tudom mert nem látok ott hirdetéseket.
Előfizettem prémiumraMivel tiltottad le? Laptopon vagy telefonon? Nálam egyik reklámblokkoló sem fogott meg mindent.
Vpn-el állítsd át magad chile-re amíg regizel és 300 forint az előfizu havonta.Ja, úgy könnyű...
Kaspersky total security (reklámblokkoló szolgáltatása+ követés elleni védelem) + adblockPlus = freedomVpn-el állítsd át magad chile-re amíg regizel és 300 forint az előfizu havonta.
Nekem az adblock leveszi gépen az összes reklámot.Mivel tiltottad le? Laptopon vagy telefonon? Nálam eddig egyik reklámblokkoló sem fogott meg mindent.
Vagy ha már PC-n vagy, akkor yt-dlp segítségével offline letölteni és úgy nézni. Én erre rászoktam, mert sok videóval fordult elő, hogy nyitott fülön tartogattam, hogy majd megnézem, aztán amikor lett volna időm videót nézni, és egy yt ikonos fülre kattintottam, 404-es hiba volt, videó törölve, és még a címét se tudtam megnézni ilyenkor, hogy tudjam mit tartottam fontosnak, amit már nem nézhetek meg.Nekem az adblock leveszi gépen az összes reklámot.
Hiányolom a képről Viktort mint szuper fő gonoszt... én is gyártottam egyet a dream.ai - el
prompt: Hungary as supervillain
az első stílus: Flora V2, a második: VFX v2.
Legalább a nemzeti szineket kitalálta a 2. lépésben, és egy két parlamentszerűséget is odafirkantott.
Ez a módszer már közelebb áll az "elfogulatlan" metódushoz.
Semmi sem lehet tökkéletesHiányolom a képről Viktort mint szuper fő gonoszt
Sajnos igen.Valaki futott mar bele olyasmibe, hogy az AMD chipset driver kit (AM5 legujabb 2/28 verzio, Asus mb) soha nem fejezi be a telepitest...?
Lassan egy oraja kotorja ez a hulladek...
Régóta nem csinálnak semmi értékelhetőt, kb. a Bauhaus volt ami kinyírta az építészetet.
Lassan az epiteszek is mehetnek legelni ha a fejlodes ennyire felgyorsul.