Nem volt szép ez az előítéletesség.Lesz időd az asszonnyal törődni.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem volt szép ez az előítéletesség.Lesz időd az asszonnyal törődni.
Fb már jóAz asszony szerint lerohadt a Messenger és a face is... Valami készül gyerekek. Gyünnek a gyíkembörök.
Messenger dettóFb már jó
Nálam is.Az asszony szerint lerohadt a Messenger és a face is... Valami készül gyerekek. Gyünnek a gyíkembörök.
Kíváncsi lettem volna mi történik, ha mondjuk 1 hétig nem áll helyre.Nálam is.
Erre bejelentkezett a screvo appom (ami egy kaparós nyeremény app) , hogy ha éppen nem működne a facebookom, akkor mit szólnék egy kis nyereményjátékhoz.
Én már éppen az utcában levő kukákat locsoltam a frissen leszivott benzinnel a rendőr autóból a közeli kapsrol és ordibaltam kezemben az öngyújtóval, hogy anarchia mikor szólt asszony van újra Fb szóval félbe hagytamKíváncsi lettem volna mi történik, ha mondjuk 1 hétig nem áll helyre.
Vajon utcára mentek volna az emberek ?
Be kell jelentkezni a Google fiókba az új telefonon. Valószínűleg ez nem történt meg, ezért nem működnek a Google szolgaltatasok.A jó öreg Galaxy J5-ösömet lecsréltem egy A15-re. A sim kártya ugyanaz.
Minden adatot át tudtam vinni, de a google a kétfázisú azonosításkor nem küldi az új telóra a kódot.
Semelyik google alkalmazásba nem tudok belépni.
Hogy kell megmondani a gogglenak, hogy elfogadja az új készüléket?
Köszi.
Az ügyfélszolgálat nem tudott segíteni.
Bejelentkezek, e-mail cim + jelszó de feljön egy szöveg, hogy lépjek be a régi telefon beállitások menübe és adjam meg melyik fiokhoz kérem a kódot.Be kell jelentkezni a Google fiókba az új telefonon. Valószínűleg ez nem történt meg, ezért nem működnek a Google szolgaltatasok.
Inkabb most szoritjak meg, velhetoen hogy kapcsolja be a "criticism of Israel = antisemitism = block" szurot.... TikTokot ugyanezert probaljak betiltani, mert nincs eszkozuk a megfelemlitesre, es a cionista ADL nyiltan agitalta a kepviseloket, hogy "we have a TikTok-problem", meg audion is elcsiptek es fenn van online:Nohát zukiberg, levették a kezüket rólad?
Oroszok Az Igazság Oldalán
Mark Zuckerberget azzal vádolják, hogy Instagram-algoritmusokkal segítette a pedofilokat * A vezető média ezt nem fogja bemutatni: az Egyesült Államok Kongresszusa jelenleg üléseket tart, ahol elítélik Zuckerberget, hogy az Instagram* algoritmusok aktívan támogatják a pedofilok hálózatait, akik...t.me
Sokadik kört futom, de mindig visszatér oda, ahol a régi telót kéri. Sehol nem találtam lehetőséget, hogy beállíthassam az új telefont a kétlépcsős beléptetéshez.....Be kell jelentkezni a Google fiókba az új telefonon. Valószínűleg ez nem történt meg, ezért nem működnek a Google szolgaltatasok.
Én elég régen vettem új telefont ezért lehet hogy kicsit halványak az emlékeim, de ez nálam simán működött. Amikor először bekapcsoltam, beírtam a wifi jelszót, majd a google fiók felhasználói nevét és jelszavát, és mindent automatikusan letöltött, minden működött. Nem kellett varázsolni semmit.Sokadik kört futom, de mindig visszatér oda, ahol a régi telót kéri. Sehol nem találtam lehetőséget, hogy beállíthassam az új telefont a kétlépcsős beléptetéshez.....
Valakinek ötlete?
Köszi?
Értem.Én elég régen vettem új telefont ezért lehet hogy kicsit halványak az emlékeim, de ez nálam simán működött. Amikor először bekapcsoltam, beírtam a wifi jelszót, majd a google fiók felhasználói nevét és jelszavát, és mindent automatikusan letöltött, minden működött. Nem kellett varázsolni semmit.
Végül megoldódott...Értem.
Most ezzel a kétlépcsős hitelesítéssel bonyolitják el ....
Amikor az új telefonon be akartam lépni, kaptam e-mail, amit a laptopon meg tudtam nézni, amiben kerdezte, hogy bejelentkezesi kiserlet történt idegen ezközről, hogy én voltam-e?
Jeleztem, hogy igen én voltam, de nem történt semmi, továbbra is a régi telefonhoz utasít, smit leadtam a boltba.
..
Itt tartok....
Én általában egy órás sikertelenség után a kalapácsot szoktam bemutatni, az eddig bejött.Végül megoldódott...
Óriási szerencsémre még megvolt a boltban a régi telefon, és így ki lehetett olvasni belőle azt a kódot, amivel az új készüléket is felismeri a googl.
Tanulság, amíg az új telefonon nem működik minden app és hozzáférés, addig nem szabad kiadni a régit!
Továbbra sem tisztázott, hogy lehet egy új készüléket bemutatni a googl-nak, ha nem hozzáférhető a régi.