6/ A cégnek, amely azt állítja, hogy megtervezte és gyártotta az egységet (9B899 termék, "System-200"), volt egy múzeuma (azóta új múzeumot építettek a helyére), amelyről panorámaképet készítettek egy "VR-túra" alkalmával. " Egy példány ül a sarokban.
http://signalrp.ru/company/museum/pano/… 6/
7/ A tetején néhány tábla lóg, amelyek az eredetileg 2007-ben kigondolt, néhányszor átdolgozott, majd végül a CNIRTI-nél (a rádiólabor, ЦНИРТИ) által összeállított és tesztelt tervezési történetéről -- beszélnek. Azóta láttam a CNIRTI beszerzési szerződéseit... 7/
8/ ERI” (elektronikus rádióműszerek) és egyéb „integrált áramkörök” kategóriába sorolt alkatrészek és egyéb elektronikus alkatrészek bekérése 2014-ben, 2015-ben, 2020-ban. Volt olyan bírósági ügy is, amelyben a CNIRTI beszerzési vezetője kicsavart egy titán megrendelést. bárok 8/
9/ for the same product. So, presumably, since two facilities that specialize in cutting-edge (by Russian standards) radio R&D and have built other EW systems as part of the Russian military's strategic focus, it seems that these are 1) contain some portion of titanium 2) may be 9/
10/ jammers, beacons, some other sort of signal relay, or (my best guess) decoys that are deployed from either an aircraft or a missile. When I was reviewing the various write-ups online for Iskanders to see where the claim came from that it was a component of it, I saw that 10/
11/ többen megemlítették, hogy a 2013 óta épített Iskanderek a teljes sebesség elérése után valamikor csalikat fognak bevetni a tervezési stratégia részeként, hogy ne lőjék le őket (ez a mérnökök első számú prioritása). Azt hiszem, eredményes lehet, ha megpróbálkozunk a felállással 11/
12/ locations of where these components are known to have been found, along with known Iskander impacts around the same time, to see if there's a rough trajectory that makes sense towards a possible launch site. I believe that "System-200" was just Signal's internal name for the 12/
13/ projektet. Meg akartam próbálni kizárni, hogy ez nem egy S-200 része, és átfésülve ezeket, és úgy gondoltam, hogy ez valószínűtlen. Úgy tűnt, hogy a plakáton egy pár Iskander egy kilövőplatformon és annak egy másik repülési fázisa látható. Volt valakim 13/
14/ a Bellingcat Discord-ból lefordítani, amit tudtak belőle, annak ellenére, hogy nagyon homályos, és ami néhány apróság, amit kaptunk, többnyire dátumok és alkalmazottak nevei voltak -- , a funkció leírása nagyon kevés volt. Részletesebben megnézve a lebontást, amelyet valaki az egyikről csinált 14/
15/ ábrán látható, hogy van egy fényes fémdoboz, amely keskenyebb átmérőjű, mint az eszköz többi része, amely csak úgy tűnik, hogy a „fúvóka” rész felé dől vissza. Ahogy mások is javasolták, ez talán egy hőelem lehet. A rakéta ezen része gyakran elszíneződött úgy, hogy 15/
16/ úgy tűnik, mintha jelentősen felmelegítenék, és a körülötte lévő narancssárga műanyag borítás elkezd feketülni. Úgy tűnik, hogy van egy kiemelkedés (lila kör), ami számomra még messzebbnek (és kissé szélesebbnek) tűnik, mint maga a fényes tartály. Piszkosabb 16/