Az ukrán topic-ban olvastam régebben, hogy az Iszkander nem elég pontos. Sokszor nem ártana a szak topicok-ban előtte tájékozódni, mielőtt a bizt.pol topicok-ba valaki beír valamit a haditechnikai eszközökről. Nem árt.
Nem is volt olyan régen, írtam róla, hogy a CEP-je az "Iszkander-M Inerciális irányításl + Hőképes DSMAC optoelektronikus rávezető fej 5-7m". Ez kb. annyi, mint egy hk. test hossza, vagy egy nappali szoba két átellenes sarka közötti távolság.
Benyelik a propagandát, vagy csak ezt akarják hinni, mert érzelemvezérelt a "gondolkodásuk".
A Zsitomir oblasztybeli Ozerne katonai reptér ez, L-39-es Alcák és Szu-27UB Flanker-ek szoktak lenni békeidőben.
Ezek jóeséllyel Iszkanderek lehettek, csak repesz-romboló / kazettás töltet helyett sima robbanófejet kaptak, ami ütött egy lyukat, és nem tudott semmi kiterjedt kárt okozni, különben azzal kivonták volna a forgalomból a repteret, és gépek nélkül is maradtak volna. Meg az Ukrán Légierő az soha nem látott modernizációt, én kímélném az ő Szuhojaikat, a háború után jók lennének hadizsákmánynak, Orosz tulajdonba kerülve.