Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Imádom, amikor ilyeneket jelent ki
És te ezt a képről megmondod? Szerintem az NSA sokat fizetne a röntgen szemedért, ami egy képrős a festést csak így értékeli. Technológiát meg nemigen lehet ellopni 1:1-bebn, legfeljebb a leírását, de az még önmagában kevés.Alacsony RCS érték mivel az f-35 technológián alapszik amit elloptak
HMD ,EOTS , AESA radar Még a bevonat rajta az is f-35 f-22 szerű.
Fegyverek DAS
És te ezt a képről megmondod? Szerintem az NSA sokat fizetne a röntgen szemedért,
Az indiaiak az egész PAK-FA programot kritizálták, nem konkrétan az RCS-t.Elég sok kritikát kap az RCS értékkel kapcsolatba a pakfa lásd pl nemrég India akik hagynák a fenébe az oroszokkal való fejlesztést.
Ja és amit 30 perce leírtam a j-20-ról az már alapjában vágja a pakfa programot úgy ahogy van
Alacsony RCS érték mivel az f-35 technológián alapszik amit elloptak
HMD ,EOTS , AESA radar Még a bevonat rajta az is f-35 f-22 szerű.
Fegyverek DAS
Az indiaiak kritizálnak mindent amiért fizetni kéne.Az indiaiak az egész PAK-FA programot kritizálták, nem konkrétan az RCS-t.
Te komolyan azt hiszed hogy én itten a komcsi propit nyomom?
Legyél már végre felnőtt ember és nézd meg a két légierő közt a különbséget
Itt vagy 8 éve de semmi nem ragadt rád .Még Allesmor is elismerte hogy kínaiak valóban előrébb vannak már.
Tessék már felfogni hogy 2011 a j-10B már AESA radar volt és a j-20 még egy combosabb radart kap.
Márpedig a J-10 radarjáról évekkel ezelött lett kép. Ezen kívül létezik hozzá fegyverzet és több példány van már legyártva.A j-20 cuccairól még semmit sem.
Többet gyártottak belőle. Ezt lehet kijelenteni.Márpedig a J-10 radarjáról évekkel ezelött lett kép. Ezen kívül létezik hozzá fegyverzet és több példány van már legyártva.
Kijelenthetjük, hogy a J-20 program előrehaladottabb állapotban van mint a T-50.
Tessék már felfogni, hogy a Su-57 AESA radarjáról már legalább egy nyamvadt képet láthattunk.
Ez molni szövege. Tőle el is fogadnám. Neked viszont nem áll jól.
Márpedig a J-10 radarjáról évekkel ezelött lett kép
Épp ezért kijelenteni olyan hülyeségeket, minthogy az J-20 sokkal komolyabb, picit bugyuta dolog.
Márpedig a J-10 radarjáról évekkel ezelött lett kép. .
Ezen kívül létezik hozzá fegyverzet
Kijelenthetjük, hogy a J-20 program előrehaladottabb állapotban van mint a T-50.
Az a bugyuta dolog hogy nekik 30 év alatt nem sikerült egy fullos multirole gépet összerakni.
Valamiét enyhén kesernyés utóízt érzek ezen kijelentések mögött.Mégsem az oroszok vásárolnak multirole gépet Kínából, hanem a kínaiak Oo.-ból.
Van hozzá saját hajtómű de még az orosszal repül. Egy példányt lehetett látni a sajáttal.Tényleg most nem szenyóból, nem követtem mostanában, van már hozzá saját hajtómű, vagy még mindig orosszal repül?
Nekem még mindig az az érzésem, hogy egy Irbisz semmivel sincs elmaradva PESA létére egy jelenleg valóban rendszerben álló akármilyen kínai repfedélzeti AESA radarral szemben, ha a marketing dumán túl a valós harcászati fő paramétereket kéne összevetni, mint pl. adott RCS ellen milyen hatótávval, vagy milyen zavarvédelemmel rendelkezik. Persze ez is csak egy megérzés, meg egy vélemény, viszont az benne a szép, hogy aki nem így gondolja, az sem tudja hogy mi a helyzet valójában, meg én sem...Az igazi különbség a két projekt között az a rendelkezésre álló pénz mennyisége.
Például az oroszok is csináltak már legalább 10 éve AESA radart, csak épp nem volt pénzük gyártani. Meg nem volt hol. De a fejlesztő intézetek bármikor összedobnak egy AESA radart
A tudás meg van náluk ehhez is, de az erőforrások nincsenek. Sőt, úgy tűnik, hogy a PAKFA projekt már egy ideje nem prioritás náluk.
Ezzel szemben Kínában mindenre is van pénz. Más világ ebből a szempontból.
Akkor viszont szerintem minimum érdekes/kérdéses minden Roni féle kijelentés hogy szánalmas a T-50 a J-20 hoz képest, amíg orosz hajtóművel repül a J-20 "flotta".Van hozzá saját hajtómű de még az orosszal repül. Egy példányt lehetett látni a sajáttal.