valahol neked is igazad van meg valahol nekem is. Win-Win.
Komolyra forditva a szot: kulonbozo elethelyzet, kulonbozo feltetelek. En pl. meg tudom oldani, hogy a gyerekek itthon maradjanak (eleg idosek hozza), viszont a nagyszulokhoz NEM engedem oket, es ezt a nagyszulok vedelme miatt csinalom. A nagy helyzet az, hogy ilyesmire meg nem volt precedens, majd ha lecseng a jarvany meglatjuk mi volt a jo, le lehet vonni a konzekvenciat, addig minden csak talalgatas, latolgatas, feltetelezes
"Ennek ellenére be fogják szerintem is zárni az iskolákat, amit már napokkal ezelőtt írtam és jónak is tartottam, de én könnyebb helyzetben vagyok, nekem kicsik a gyerekeim, és úgyis március 6 óta itthon vannak. Tudom mi vár rám. De más szülő esetében ez nem annyira lesz egyértelműen igaz, és megint ki lesz a hibás? A média, mint a metróklíma esetében? Nem. Megint le lesz baranyisodva a média, és ezt fogja írni, HA többeknek nem tetszik majd, mint tetszik:
"az iskolabezárások kérdése ócska, demagóg, populista kérdés, amit csak fideszesek vetnek fel" ..."
Erre: https://444.hu/2020/03/13/minden-part-meg-a-fidesz-is-iskolabezarast-ker-a-kormanytol