M
molnibalage
Guest
Ha ez szűk utcában történik, akkor baj van.VideóNDR Info - Die Nachrichten für den Norden
Die Nachrichten für den Norden: Das ist NDR Info - im Fernsehen, Radio, Web und als App. Außerdem: Kommentare und exklusive Recherchen, Radio im Livestream und aktuelle Videos.www.ndr.de
Itthon sajnos a börtönök is túlzsúfoltak, az ilyen jellegű kirívó engedetlenségre nincs kapacitás szerintem.
Itt a mi környékünkön (Bp) az utcán csak minden második-harmadik emberen volt csak maszk tegnap. Ezzel sem tudom hova jutunk, mit kezdhetnénk/lenne érdemes kezdeni vele.
Ha ott, ahol az emberek egymás közelében sem mennek, akkor szabályok ide vagy oda, sokat nem számít szerintem. Mert egymástól 10-20 méterre levő emberek esetén azért tényleg nehéz bizonygatni azt, hogy mi haszna van a maszknak. Vannak a fővárosban is olyan nagy és töküres terek, ahol úgy tudsz sétálni, hogy szó szerint ember nincs a látómezödben. A történelmi belváros 60 centis járdája nem ilyen, de Népliget, Kispest vagy bárhol kinr parkban és kis népsűrűsége helyen a távolságtartás lehetséges.
Itt is hiányzott a bátorság az ésszerű szabályok meghozatalánál, mint az üzletek nyitva tartásánál, hogy ne nézzék teljesen gyereknek a népességet.
Szigetszentmiklóson is kevés emberen volt maszk tegnap. Csak éppen bárkit, akit láttunk, az tök egyedül volt az utcán 200 méteres körben senki.