Viszont a szigorítás hatását nem tudnám megmondani.
Mert ugyebár előző évben elindult lefelé. Aztán most felfelé.
Most ez az új változatok miatt van, vagy csak mert emberek fasza teli van és szarnak a védekezésre? Nehéz megmondani.
Szerintem a szigorításnak mindenképp van pozitív hatása, a baj csak az, hogy a hatás mértéke nagyon függ az állampolgároktól, azok meg még mindig nagy%-ban szarnak bele. Az alacsonyabb IQ-jú rétegnek sajnos halottak kellenek az ismerősi körében, meg kell tapasztalniuk, hogy felfogják mi van itt. Látod, még itt a fórumon, ahol döntő többségében intelligens emberek vannak, még itt is vannak vírustagadók. Odakinn a nagy világban, több van belőlük sokkal...
De az igen, hogy ezek a balfaszok még mindig ragaszkodnak a kibaszott korai boltzárhoz. Most 5 felé szoktam menni és már akkor is kezd tömeg lenni.
Mikor esik már le ezeknek a faszoknak, hogy húzzák szét a kibaszott nyitvatartást a boltoknál...? Én boldogan megyek 9-kor is boltva, ha nincs ott senki.
Olyan kibaszott tömeg van, hogy kerülgetni kel laz embereket, mint karácsonyi csúcskor. Minden szájbavert nap.
De miért mész minden nap boltba? Én 3-4 napig is simán elvagyok egy boltolással. Ha zavarna a szitu (mert pl. csak a délutáni csúcsban tudnék boltolni), még akár a heti 1-et sem tartanám kivitelezhetetlennek. És akkor azt szombat reggel 6-ra is tudnám időzíteni...
Értem én, hogy alkalmazkodást igényel, de hát járvány van, ennyit megtehetünk...