Meg a digitalizáció, urbanizáció, + ennek folyományaként bizonyos "divatok"...Ahol elérhetővé válik a születésszabályozás
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Meg a digitalizáció, urbanizáció, + ennek folyományaként bizonyos "divatok"...Ahol elérhetővé válik a születésszabályozás
BIZONY!Franciaország és Svédország érdekes mondjuk jártam Svédországban 2019 őszén. Azt hiszem tudom hogy kik miatt van ilyen jó eredmény. A franciáknál is pont ez a helyzet.
Szóval az ő eredményeikre csak óvatosan irigykedjük :-D
Ne legyél már kirekesztő, írj valamit az isaszegiekről is!Immár egy Pécelnyi honfitársunk halt meg a vírusban. Sajnos a péceli csapat csak a megye II. 12- helén áll, így Viktor nem biztos hogy tudja merre van.
Pécel amúgy az ősidők óta lakott, erre utal az egykori földvára is. A középkorban itt élt az első magánügyvéd, aztán a török hódoltság idején elnéptelenedett, jött a vasút, a Rákos patakon malmok létesültek, 1996 óta város.
Most ezzel mit akartál mondani?
A románoknál meg egy Mangalia városnyi ember halt meg... Lengyelországban meg egész Lubin-nyi...! És a sort lehetne folytatni!
Gondolod az orvosok nem tesznek meg mindent?
Paradox, hogy folyton megy a rinyálàs a túlnépesedés miatt az un 3. vilàgban.Aztàn, ha jön egy virus, az is baj. A magas szaporulat éppen azert van, hogy a magas halàlozàsi rátát ellensulyozza. Erre jövünk mi az orvostudomanyunkkal és felrugjuk a törékeny egyensúlyt. Aztàn panaszkodunk, hogy mièrt nő brutàlisan a népesség....
A titkot!Titkolják, melyik minisztériumnál vannak a kínai és az orosz vakcinaszerződések
Egy minisztérium sem érezte magát illetékesnek abban, hogy kiadják a megállapodásokat.m.hvg.hu
Hmm aggodalomra ad okot, hogy nem merik kiadni ezen információkat. Mit titkolnak?
Ki és mit fogott meg?
5 perc után kikapcsoltam ezt az ezo vagy nem tudom milyen maszlagot.
Titkolják, melyik minisztériumnál vannak a kínai és az orosz vakcinaszerződések
Egy minisztérium sem érezte magát illetékesnek abban, hogy kiadják a megállapodásokat.m.hvg.hu
Hmm aggodalomra ad okot, hogy nem merik kiadni ezen információkat. Mit titkolnak?
Végigszenvedtem. Beszél a semmiről.A közepétől érdekes.
Feltesz egy csomó kérdést, amiről el lehet filozofálgatni, amikor épp rohadtul ráér az ember teóriákkal foglalkozni, de az egész történet gyakorlati kezelésére elég rossz hatással lenne, ha most elkezdenék ezzel bombázni az embereket. Egy dologra jó, elbizonytalanítani az embereket, akiknek az egész világ egy misztikus dolog, ha így történne, akkor meg a nyakunkon maradna még ez a nyavaja beláthatatlan ideig.Végigszenvedtem. Beszél a semmiről.
Pont olyan végig, megnéztem, olyan volt mint Zuzu Pethassal beszélgetni, sajnos.Ki és mit fogott meg?
5 perc után kikapcsoltam ezt az ezo vagy nem tudom milyen maszlagot.
Már Fulart Kft. a neve, és a jelenlegi kormány tömi pénzzel. Úgyhogy biztos lehetsz benne, hogy megfelelő tulajdonosok kezében van.Az Omninvest mögött álló tulajdonosok egyébként ismertek már? Persze tudom, régi ügy.
Az Omninvest-dosszié | Válasz.hu
Külföldi kézbe került a hazai oltóanyag titka, vagy magyar üzletemberek rejtőznek az Omninvest Kft. hátterében álló ciprusi cég mögött? A Heti Válasz az Omninvest-csoport aktáit áttanulmányozva utóbbit valószínűsíti. Közben családok százezreinek kellett dvalasz.hu
Meglepődnél.Már Fulart Kft. a neve, és a jelenlegi kormány tömi pénzzel. Úgyhogy biztos lehetsz benne, hogy megfelelő tulajdonosok kezében van.
Végigszenvedtem. Beszél a semmiről.
A hülyeség kútja feneketlen.Facebook-on egy új trendet látok oltáselleneseknél:
"1% kapja el, 70%-ot oltana a gyógyszermaffia..."
Nem tudom honnan indult, de kurucra tippelek.