Nem lehetne úgy érvelni, hogy nem adsz olyan szavakat a számba, amiket nem mondtam? Sosem mondtam, hogy most azonnal megszüntetném a korlátozásokat, ugyanis ebben a formában soha nem is vezettem volna be. Alternatívaként a következőket alkalmaztam volna:
1.) 1.) Országos egészséget javító program. Semmit sem ér a mostani helyzet, ha nem használjuk fel az állampolgárok egészségének a javítására.
"The death rate from COVID-19 is 10 times higher in countries where 50% or more of the population is overweight, according to the federation."
https://news.sky.com/story/obesity-...iIghSisPx6O9FHDx9G3hmE2s4b8BTfM2L73nxUtlBGJAk
+ kampány ami kiemeli a D-vitamin, mint a prevenció egyik leghatékonyabb formáját.
2.) Sávos lezárások, korosztályok szerint. A 17 éves Pistikét felesleges korlátozni, hogy összeüljön a haverokkal. Bár ez se lenne teljesen értelmes, mert vannak 70+ évesek akik egészségesebbek, mint néhány 40-50 éves, de ennek is több értelme lenne mint a mostani szisztémának. A lezárásokkal nagyon óvatosan bánnék, mert mint mondtam nem látom a gyakorlati hasznát. De ugye mi ezt már elég sokszor átbeszéltük...