Nehéz a felfogásod?
- A egészséges IKERTESÓM kaja az oltást a jövő héten. Felfogod? Velem egykorú. Egészséges.
- A barátnőm húga 30 alatti és hívták oltásra a hét elején.
- A húgának pasija 30 éves, múlt hét szombaton oltották. Makkegészséges ő és a barátnő húga is.
De mégis, az idősebb bátyámat és engem nem oltanak úgy, hogy a
fentiek előtt regisztráltunk jan elején.
Vagy akkor őket miért oltották be, ha 3,5 millió hipertóniás van...?
Nem érzed itten a gigantikus ellentmondás aközött, amit mondasz és aközött, ami történik...?
Nekem meg annyit tudtak kinyögni, hogy fogalmuk sincs, hogy engem mikor.
A barátnő 30-as és röhögött a telefon végén az illetékes, hogy ő hol lenne oltva, amikor ilyen fiatal.
Amikor csak a szűk ismerősi körből Bp-n, ahol lakom már oltottak ilyeneket. Neme egyet.
Vagy akkor magyarázd már meg, hogy akik többet itt kapták a 35-50-es korosztályból és nem tűnnek a komment alapján semmilyen krónikus betegnek, akkor miért is járnak ennyivel előttem...?
Bocsánat, de megtennéd végre azt a szívességet, hogy nem mosdatod tovább a hülyeséget?
Hogy a jelek szerint kb. összevissza oltogatnak aztán, ha meg nincs ember, akkor utcáról rángatnak be.
Mikor csak egy telefon kéne, hogy "tud jönni"? 30 perc alatt 10 km-re is eltekerek, csak oltsanak már be...
De nem, random guy az utcáról előbb kap.
Ez a "szervezettség".
Az nem tudom, hogy ez vakcinairigység-e, de hogy amt te itt tolsz az a teljesen agyatlan mosdatás és folyamatos NER propi, amit tolsz, az tudjuk.
Várom azt a napot, amikor egyszer HT vonalon látlak, mert te láthatólag csak egy dolog miatt jársz ide...