M
molnibalage
Guest
Csak annyira hasonlít rám, hogy a két füle közt van a feje.Jézusom! Ikertesód is van?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Csak annyira hasonlít rám, hogy a két füle közt van a feje.Jézusom! Ikertesód is van?
Szerencséje van! .Csak annyira hasonlít rám, hogy a két füle közt van a feje.
Kár, mert ha ugyanolyan lenne, akkor 2x gyorsabban készülhetnének az írásokCsak annyira hasonlít rám, hogy a két füle közt van a feje.
Megkérlek, hogy ne másoljál be ide komplett cikkeket se kubitról, se portfólióról se máshonnan.
Ha mindenki ezt tenné az pont tönkretenné a fórumot.
1-2 soros tájékoztató, hogy miről szól és a link éppen elég. Akit érdekel az majd odamegy és elolvassa.
És a tied? Neked még nem jár az oltás, és nem érvelhetsz a kivételekkel. Pont.Nehéz a felfogásod?
Nem. Megjegyzem, ha esetleg hasonlóan követelőző stílusban beszéltél a körzetivel, akkor a kimaradt oltásoknál sem rád fognak először gondolni...Bocsánat, de megtennéd végre azt a szívességet, hogy nem mosdatod tovább a hülyeséget?
Te csak NER-ezni tudsz? Nem a NER miatt késik az oltásod, nem vagy képes felfogni?Az nem tudom, hogy ez vakcinairigység-e, de hogy amt te itt tolsz az a teljesen agyatlan mosdatás és folyamatos NER propi, amit tolsz, az tudjuk.
Minek hőbörögsz ebben a topikban, de komolyan? Minek jársz ide?Várom azt a napot, amikor egyszer HT vonalon látlak, mert te láthatólag csak egy dolog miatt jársz ide...
Te most tényleg teljesen komolyan azt hiszed, hogy a politikusok mondták meg, hogy milyen technológián alapulóan és hogyan kell elkezdeni a COVID oltóanyag fejlesztést Magyarországon?
Haha, ismét jót nevettünk.Nem. Megj egyzem, ha esetleg hasonlóan követelőző stílusban beszéltél a körzetivel, akkor a kimaradt oltásoknál sem rád fognak először gondolni...
Egyszerű.Melyik részét nem érted te nagyon te, hogy az IKERTESÓMAT oltják? Engem meg nem?
Csokoládé allergiája van, de kétlem, hogy amiatt kap oltást jövő héten...
Semmiféle krónikus betegsége nincs...
Ja és úgy, hogy 1 héttel ezelőttig még háziorvosa sem volt...
Az mégis hogyan lehet, hogy én rajta vagyok a listán, de a barátnő meg nem? Amikor az szutyok összeomlós ellenőrző oldal meg azt köpte ki, hogy igen, sikeres a reg és azóta is jön a hurrá üzenet az oltóközponttól, hogy már mennyi embert oltottak be...
Miféle adatvezetés van itt?
Akkor regeltem, amikor 1,5M ember sem volt. Most 2,7M van már beoltva elsőre és 1,1M másodikra és csak jön és jön az oltóanyag.
De valahogy nem kerülök sorra, de máshol meg 30 alatti korosztályból már hívtak oltani két embert, akik után regeltek az oltásra
Ez mi, ha nem kupleráj a köbön?
Jelenleg azt is politikusok mondják meg, hogy melyik vakcinát lehet alkalmazni, és melyiket nem. Ha a külügyminisztérium igazolja hogy egy vakcinát elég sok embernek beadtak már a világon, akkor a hatóság érdemi vizsgálat nélkül engedélyezi. Annyi kontroll van benne, hogy az így engedélyezett vakcinák esetében a beérkezés után minden tételt laborvizsgálatnak vetnek alá. Az EU engedéllyel rendelkező vakcinákat meg vizsgálat nélkül alkalmazzák.
Egyébként meg több forrásból olvastam, hogy az mRNS és vektor vakcinák nagy előnye a könnyebb gyárthatóság.
Rákersni a házipatika cikkére meg vergődés meg felesleges... na ez egy tipikus libernyák hiszti.
Amit én megjegyeztem, ami MIATT megjegyeztem az nem az volt, hogy nincs link van vagy van link, hanem a nyilvánvaló hazugság nagybetűs tálalása miatt írtam amit és ahogy.
De a hangysúly a tálaláson van.
Mert wili megtehetné, hogy linket rak be, de nem azt teszi, hanem szerkeszti és kopizza a dolgokat.
Amihez joga van.
Ahogy nekem is megjegyeznem, hogy ez egy árokásó hazugság.
Igazam van e?
Nem számít.
Sose azon rugózom.
Ahogy most se.
Ezt a trollságot pedig magadra értetted, mert ahogy látom a fogalommal itt egyik libernyák sincs tisztában, viszont a dolgokat elkenni, megmagyarázni azt na marhára tudjátok.
Én csak tükröt tartok nektek.
Nem is értem hogy van az, kikerül egy ilyen nagybetűs kamu, én megírom, hogy ez egy nagybetűs kamu, és még én leszek a hunyó, mert libernyák árokásásnak nevezem azt ami libernyák árokásás.
Álljon már meg a menet!
Szóval nyugodtan be lehet fejezni ezt a szerecsenmosdatást!
Egyszerű.
Valószínűleg egy olyan háziorvosod van, amelyik extra sok tajkártyával rendelkezik, ráadásul ebből is sok az idős.
Azonban az orvosok nem arányosan, hanem - tudtommal - egyenlő mennyiségben kapják az oltóanyagot (tehát mondjuk minden alkalommal 100-at ). Ezen kívül az egyes oltóanyagoknál is van belső szétosztási protokollja. Lehet, hogy a tesód esetében több fiataloknak adható vakcina került az orvoshoz. De az is elképzelhető, hogy sok olyan idős volt, akik elutasítottak ilyen-olyan vakcinákat. Ilyenkor az orvos továbblép a sorban.
Én azért jelezném, hogy picit tessék már belegondolni, hogy "Biztosan minden '50 be van már előtted oltva"?
Azt hiszem, hogy nálad beakadt valami, nem kicsit. De hát ez a trollok örök betegsége.
Szerecsenmosdatás nincs, csak egy hülye, aki pattog a semmin és hisztizik, mint egy óvodás.
Libernyákozhatsz nyugodtan, ha csak ennyire telik, akkor az sem az én hiányosságom, hanem a tied. De ezzel nálam zárt kapukat döngetsz, mert nekem közöm nincs a libernyákokhoz. Csak egy bites agyadból ennyit vagy képes kipréselni, pont, mint a libernyákok. Jó helyre tetted magad
Idézet a 488/2020. (XI. 11.) Korm. rendeletből:Ez már megint hamis állítás. Az engedélyt az OGYÉI adta ki minden oltóanyagra. Méghozzá szakmai alapon, érdemi vizsgálat mellett. A külügyminiszter mindössze az engedély kiadás egyik előfeltételének fennállásáról állít ki igazolást. Ennyi szerepe van és nem több. Sem ő, sem a kormány más tagja, sem a rendelet nem utasítja az OGYÉI-t, hogy a saját szakmai meggyőződésükkel ellentétesen adjanak ki engedélyt.
Ez hazugsag, pont a Part szakmabeliekre gyakorolt nyomasa az ami a lakossag felenek feltunt. Ezert is felnek az emberek elfogadni a gyanusnak tartott oltasokat.Ez már megint hamis állítás. Az engedélyt az OGYÉI adta ki minden oltóanyagra. Méghozzá szakmai alapon, érdemi vizsgálat mellett.
Wili szerint legalább kétbites vagyok, szóval most meg is sértődhetnék, de nálam ezzel konfúz és libafos gyenge válasszal NYITOTT kapukat döngetsz.
(kellene nektek egy szinonima szótár mert ugyanazt a pár szót ismételgetitek. Ami pedig ezen kívül esik azt nem tudjátok értelmezni.)
Aztán a lényeg mégiscsak ez:
Néha lehet neked is igazad ! LOLHosszabb ideig vannak nyitva a boltok és jééééééééééé, eltűnt a tömeg.
Nahát...
Miről is pofáztunk egyesek november óta...?