A tanári gárda nagy része hozzá nem értő, ebben egyetértünk. Azzal már nem, hogy a vakvilágba balfaszozod a népeket, veled sem tette senki. Úgy látom itt sokakat erős trauma érhetett az iskolában, mert nem csak a tanárok ellen vannak általánosságban, de még önmaguk se tanult fők, viselkedni és kultúráltan beszélni sem tudsz/tudnak (lehet már akkor is kerültétek, mikor nem kellett volna?).
Szerintem abban is megállapodhatunk, hogy a tanárok döntő részére nem az a jellemző, hogy hajója van a Balcsin, vagy szóljatok, ha ez valahogy a 200k-s fizu mellé jár, ismerek néhány tanárt, örömmel feliratkoznának.
Egyébként meg kurva gyorsan le lehet állni, mert én látom itthon hogy, mit kell szenvedni a fideszes igazgatók miatt, meg az általános hozzánemértés-leszarom hozzállás miatt azoknak, akik meg normálisan akarják csinálni. Ugyhogy szerintem kapcsolj lentebbi fokozatba és gondolkodjál, mielőtt beszélsz.
Olvasnod sem sikerült egyébként, mert nem mondta senki, hogy az online oktatás a legjobb, ami történhet. Az lett leírva, hogy igenis oltsák be a tanárokat MIELŐTT kinyitják az iskolákat. Ha nem a focisták lettek volna a prioritás, hanem a tanárok, akkor lehet, hogy iskolázárásra sincs szükség ilyen hosszan. Egyébként nem értem, hogy miért a tanár hibája, hogy sok gyerek otthon nem hajlandó elővenni a tanulnivalót, és másokkal oldatja meg a dolgozatot. Vagy erről is a tanár tehet? Nevelje is fel helyetted?
Mi az, hogy elfogadja, hogy kockázata van? Orvosnak is ezt mondták, hogy menjen covid osztályra oltás meg felszerelés nélkül, mert ez a munkája, kockázata van, fogadja el? Amint lett oltás, nyomták ahogy a csövön kifér, ez volt a jó lépés, addig meg elárasztották őket védőfelszereléssel, amennyire lehetett. De van lehetőség már a tanárok megvédésée? Van. Akkor azzal élni kell. Leírtam szerintem kétszer már, hogy egy felnőtt embernek a raktárba el tudod magyarázni, hogy ne puszilgasson össze, ne köpködje a társait, ne rúgjon, harapjon, verekedjen. Egy serdülőnek meg nem. A boltban sem fog a pénztáros egyetlen vérző taknyos verekedő csoportot sem szétszedni. És legalább kaphat plexit.
Meg egyébként a tanári kar elöregszik, ha kinyitnak, és nagy részük ágynak dől, az szerinted mivel fog járni? Ki fogja tanítani a gyerekedet? Ki fog tanítani a következő 5-10 évben, ha nagyrészük kiesik? Mert annyi egy tanári képzés, ahol matek szakost vadászni kell egyébként is. Orrunknál tovább is tudunk nézni?
Nem utaltam át, mert nincsenek diákjaim, de nem te vagy az első aki személyeskedik és próbál túrkálni. Kezdek aggódni, most is itt vagytok valahol? Kövi 3 napban nem adok enni a kutyának, úgy vigyázzatok mikor leskelődtök
Jurgenbauer-nek címezve már leírtam mit gondolok, egész nyugodtan magadra veheted. Ha te a nagyszülő életét "kényszerülsz" veszélyeztetni, akkor a tanár azért veszélyeztesse a sajátját (meg mondjuk ha nagyszülők is vannak otthon, akkor őket is) a te gyereked miatt, meg mert neked a szabadságod ideje alatt a saját gyerekeddel is foglalkozni kell? Megint csak azt tudom kérdezni, a sajátjai mellett a tanár nevelje fel még a tieteket is?
Itt a bizonyíték, hogy jurgenbauer meg pöcshuszár nagy valószínűséggel a magyar órákon is már a gyárban volt, és a saját gyerekeit tanította ahelyett, hogy olvasni tanult volna.
Nem vettem figyelembe senki érdekeit. Ha sikerült hetekre bezárni az országot, megkésve, az iskolák zárásával egyetemben, akkor ezt igen is arra kellett felhasználni, hogy azokat minél előbb beoltsák, akik védettsége az újranyitáshoz szükséges. És ezek között vannak a tanárok is, de nem csak ők. És ha ezt nem sikerült megtenni, akkor a zárást tovább kellene tartani, amíg meg nem történik, mert annál rosszabbat nehéz elképzelni, hogy sokan a nyitás és az előtő nap megkapott oltás miatt felbuzdulva rave partyzzanak a Deákon, majd folytassák valamelyik kórházban, csak hogy két hétre rá ismét mindenkit hazatereljenek. Ne legyen igazam.
Szerintem a tankerület jelentette a dolgozóit, és ez alapján szűrték ki az iskolai dolgozókat. Nálunk pfizerrel oltottak.