A hozzászólásod első része a te személyes véleményed, nem az a lényeg, hogy ki tette közzé, hanem a tartalma. A sok butaság között időnként lehet igazság is.A "Racionális Életért Közösség" egy halom futóbolond gyűjteménye, akik szerint az oltás egy hú de ilyen-olyan veszélyes cucc. Szerintük az mRNS-alapú vakcinák génmanipulációt végeznek... ezzel lehet, hogy a sok hülyét ott megvezetik, de minden valóságalap nélkül. A PCR-tesztekről meg olyanok alkotnak véleményt az oldalon, akiknek fingjuk nincs a működési elvéről.
Geert Vanden Bossche egész marhasága könnyen megcáfolható: szerinte a járvány alatti oltások miatt vannak új, veszélyesebb, könnyebben terjedő mutánsok. Érdekes módon a brit mutánst jóval az oltási kampányok előtt észlelték. Szóval magyarázd már el nekem, hogy mi is történt itt.
A második részben már végre a tartalommal foglalkozol, magyarázattal pedig én egészen biztos nem tartozok, mert nincs nálam a bölcsek köve. Azt tudom, hogy Geert Vanden Bossche nem egy hülye gyerek, ez persze nem jelenti azt, hogy nem tévedhet. Hasonlókat mond, mint Sucharit Bhakdi professzor. Utólag könnyebb lesz igazságot tenni, addig pedig követem az óvatosság elvét.