Meglepő, de amit Gulyás mondott az nekem korrektnek tűnik. Nincsenek tömeges kínaival oltott kórházba kerülők.Akkor mondd meg a tutit, milyen vakcinával oltottak betegedtek meg?
Más oltásokról meg nem vagyok hajlandó rosszat mondani, mert a negatív híreket túlértékelik az emberek, és akkor kevesebb lesz az oltakozó. Elfogadom, hogy nem mindenki gondolkodik így, de ha a kritika kampányszerű, az már nekem sok.
Egyszerű számokat ismertetett, aminek mindenkinek örülni kellene, ehelyett sokkos állapotban ...engem boncoltok, élve.Tudom, hogy böki a csőröd, amiért nem azt hallod tőlem, amit a fővirológus (mikor ki.. néha Gulyás, néha a miniszterelnök) mond. Márpedig a szakmai véleményem ettől nem fog megváltozni.
Nem azért hallgattam éveken át az egyetemen tárgyakat, hogy utána egy politikus hülyeségeire bólogassak. (Ja tudom a választ, libernyák troll vagyok.)
Gáz az, hogy te és itt még néhányan azért verik a tamtamot, mert egy politikus azt mondta, hogy ez meg az a tuti és ennek valaki itt ellentmond.
Nyilván. De ha a körmükre nézel, akkor képesek jól dolgozni. Hamarabb szállítanak, jobb vakcinát mint vártunk, és még a technológiát is adják. Mi kell még? Én ezt nem cserélném el egy EU engedélyért. Válság van egy világjárvány közepén. Bőven megfelel, ha csak elég jól működnek a dolgok. Nem most kell a tökéletességre törekedni.Mert egy kínai tanulmányt fenntartásokkal kell kezelni.
Akkor ne a politikai lapokból hozz ellenérvet, hanem a publikációkat másold be. Majd ha kiröhögjük azokat is, az egészen más helyzet lesz, de ott még nem tartunk.Ha egy politikus olyat állít, ami tényszerűen nem igaz, akkor ne fogok bólogatni. Még akkor sem, ha 42 cikkel támasztod alá.
Ez egy ilyen sport.Az meg, hogy ki kibe száll bele nagy vehemenciával, szerintem nem neked kéne felhánytorgatni.