Nah, kaptam SMS-t, hogy az új felületen regeljek.
Megtettem. Jövő hét kedden 17:30-ra megyek, a Kínait fogok kapni, Sinopharm.
Ez van, a Szputnyikot jobban szeretettem volna (eddig sokkal kisebb melléhatásokat láttam annál, aki mesélt róla), de ez nem kívánságműsor...
Engem elég szépen megtépett a Szputnyik-V.
Reggel beadták, csak egy enyhe szédülés volt délelőtt, este fele némi hőingadozással bementem "dolgozni" (Isten háta mögötti állomáson helyettesítés ahol 2 db vonat megy egész éjjel).
Jöttek az egyre erősebb hőhullámok, de sikerült elszunnyadni.
Fél 3-kor arra riadok, hogy kegyetlenül remeg a mellkason, de csak az.
Nem a lázas/fázós remegés, hanem teljes erőből ciklikusan.
Egy ideig méláztam mi a tököm lehet, aztán elkezdtem koncentrálni, hogy a jobb kezemet ökölbe szorítottam-kinyitottam.
Így a remegésből 1-1 rándulás lett ciklikusan, de csak kb 2 percig működött, utána újraindult a remegés.
Aztán bevillant, hogy ha begörcsöl a mellkason ott döglök meg zárt ajtók mögött, ettől úgy bepánikoltam, hogy mezítláb kirohantam a 2 fokos peronra...
Ettől kijózanodtam és visszamászva gyors lázmérés (nem volt), majd tétovázás, hogy mi legyen, majd ~20 perc után hirtelen megszűnt.
Majd jött a láz, ott már úgy voltam vele lesz ami lesz, beveszek egy lázcsillapítót.
Ez kitartott ~8 óráig, ott megint jött a fázás, majd remegés, de ezúttal a szúrás helye volt az epicentrum.
Délre 39 fokos láz, egyelőre kitart a lázcsillapító, kiváncsi leszek milyen lesz a ma éjszaka..