W
Wilson
Guest
Elfogytak a regisztráltak, mai naptól nagyobb a kínálat, mint a kereslet.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Elfogytak a regisztráltak, mai naptól nagyobb a kínálat, mint a kereslet.
“Az finom lesz.”
Mi lesz helyette? Államilag finanszírozott vakcinafejlesztés/gyártás?Hatalmas bejelentés: megszüntetné Amerika a koronavírus-vakcinagyártók szellemi tulajdonjog-védelmét
Támogatja az Egyesült Államok kormánya azt, hogy a koronavírus-vakcinák gyártói mondjanak le a szellemi tulajdonjoguk védelméről azért, hogy minél hamarabb minél több vakcinát lehessen világszerte gyártani és ezért minél több életet lehessen megmenteni – jelentette be a Kereskedelmi...www.portfolio.hu
Erre én is nagyon kíváncsi lennék.. Mondjuk vannak fenntartásaim azt illetően, hogy a WTO-n sikerül keresztülvinni ezt a javaslatot.Mi lesz helyette? Államilag finanszírozott vakcinafejlesztés/gyártás?
787.647 fertőzött (+1.680)785.967 fertőzött (+1.130)
4.374 kórházban (-365)
511 lélegeztetőgépen (-38)
218.829 aktív eset (-4.973)
538.965 gyógyult (+5.975)
28.173 elhunyt (+128)
4.123.697 (2.248.775) kapott oltást (+24.202, +91.138)
5.454.661 mintavétel (+16.516)
24.796 hatósági házi karanténban (-3.284)
Milyen érzés állandóan a fronton élni? Azonnal ugrani, és harcolni?Hogy drukkol a sikernek a hazaáruló hvg! Ja, nem ...
Elolvastad a cikket? Milyen érzés azt gondolkodás nélkül benyelni?Milyen érzés állandóan a fronton élni? Azonnal ugrani, és harcolni?
Gondolkodás nélkül elfogadni amit a vezetés mond?
Csak szólok,hogy nem ilyen fekete fehér a helyzet mivel ha nincs valami akkor azt nem lehet felélni.Az ellenzék másfél év folytat kommunikációs kampányt a nagyvárosaiban. Eredmény semmi, csak a manit élték fel. A legfertőzöttebbek pont ezek a nagyvárosok. Főleg BuTapest. Lapozzunk már! Miskolcon üres a kassza, és még ugyanennyi van belőlük ott hátra.
Az egyik hozzászólás. A falvakban az emberek nem hajlandóak beoltatni magukat. Egymást hülyitik az emberek a "faszbukon". Hát ahol tökös a polgármester valamint vannak felvilágosítást folytató tiszteletben álló emberek. Pl háziorvos, jegyző stb.......ott sokkal jobban haladnak. Viszont ahol töketlenebb il ugyan úgy a Facebook il egyéb oldalak demagóg hatása alatt áll il az emberek ott sajnos ez van.Hogy drukkol a sikernek a hazaáruló hvg! Ja, nem ...
Tetszik vagy sem, eléggé lelassult az oltás.Hogy drukkol a sikernek a hazaáruló hvg! Ja, nem ...
Na és kedves zeal, a cikk mely része problémás szerinted?Elolvastad a cikket? Milyen érzés azt gondolkodás nélkül benyelni?
Az összoltás szám napi 100.000 körül maradt, de most a második oltásokra ment a hangsúly.Tetszik vagy sem, eléggé lelassult az oltás.
Na és kedves zeal, a cikk mely része problémás szerinted?
Én értem, hogy pörgetni kell a keleti vakcinákat plusz az AZ-t, mert ezek fogynak kevésbé, de láthatjuk, hogy ez kisebb mértékben vonzza az embereket.
Igen, ezt én maximálisan értem és látom. Engem inkább az zavar, hogy a múlt pénteki hajrá óta nagyon visszavették az első oltásokat.Az összoltás szám napi 100.000 körül maradt, de most a második oltásokra ment a hangsúly.
A gond azzal van, hogy az első oltasokhoz vannak kötve a nyitási sarokszámok.Az összoltás szám napi 100.000 körül maradt, de most a második oltásokra ment a hangsúly.