Hallani hallottam eseteket, hogy oltás után beteg lett valaki, vagy letette a kanalat. De ennek nem nagyon adok hitelt, mert legtöbbször egy eset kering több esetként feltüntetve.Tegyük fel igazad van, és az oltás veszélyesebb, mint a vírus.
Itt a fórumon azért már statisztikailag mérhető mennyiségű, akár valamelyest reprezentatívnak is tekinthető forumozó van.
Volt itt covid halott sajnos, kórházas eset több is.
Oltás miatt volt bárki is kórházban innen? Én nem hallottam róla... Persze, majd tudom, 10-20 év múlva mind meghalunk az oltás miatt...
Azonban amit tapasztaltam, az az, hogy a kórterembe ahol feküdtem, velem volt egy fickó akit 5 nappal előtte oltottak Astrával. A feleségét is beoltották vele együtt, csak az három nappal korábban (vagyis oltás után 2 nappal) bekerült a Szt. Lászlóba. A nőnek, ahogy hallottam, még az immunrendszerét is kiütötték, hogy megmaradjon (megmaradt - hála Istennek). A fickó egy nappal korábban érkezett mint én és még egy hetet ráhúzott a pulmonológián távozásom után (pedig én is majd két hetet voltam bent). Persze volt olyan elképzelés a dokik részéről, hogy valószínűleg fertőzött volt az oltáskor.
A barátom édesapja Pfajzert kapott 78 évesen, háziorvosként. Utolsót január végén. Mivel meg volt győződve, hogy védett, márciusban el kezdett ismét rendelni, hogy aztán 16-tól kórházba kerüljön, 21-től lélegeztető gépre.... Valószínű, hogy esetében, korára tekintettel is, nem alakult ki a védettség.
A fenti esetek egészséges emberek esetében nem bírnak eligazítással, leginkább arra figyelmeztetnek, hogy semmi sem 100%-ban biztos. Én ha oltatok, biztos előtte elmegyek PSR tesztre, utána pedig egy hónappal ellenanyag tesztre.