Szia,Az hagyjan, de emlekeim szerint (pont anno a katonasagnal jegyeztem meg valamiert) teture, ruhre meg parazitakra pl galandferegre stb adjak.
Hat, ennyi erovel fajdalomcsillapitot is adhatnanak trombozis/szivinfarktus megelozesere.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szia,Az hagyjan, de emlekeim szerint (pont anno a katonasagnal jegyeztem meg valamiert) teture, ruhre meg parazitakra pl galandferegre stb adjak.
Mondjuk embereknek nem adják.Az hagyjan, de emlekeim szerint (pont anno a katonasagnal jegyeztem meg valamiert) teture, ruhre meg parazitakra pl galandferegre stb adjak.
Felőlem agyon is lőhetnek. ..https://24.hu/elet-stilus/2021/05/28/oltopont-tamadas-auto-tennessee/
"Letartóztattak egy 36 éves nőt a Tennessee államban fekvő Maryville-ben, miután az autójával áthajtott egy oltóponton felállított sátoron miközben az üvöltözte, hogy „le a vakcinával!”"
Belgiumnak egy Jürgen Conings, nekünk ez jutott. Nyilván az nyomta a csipáját, hogy csak védettségi igazolvánnyal lehet bemenni. Hirtelen nehéz eldönteni melyik a jobb, talán relatíve még mindig "jobbak" vagyunk itthon, azzal, hogy ebben is "rosszabbul" teljesítünkFelőlem agyon is lőhetnek. ..
Az indiai egészségügyi minisztérium HIVATALOS KÖZLEMÉNYE:Az a helyzet @PPE hogy az indiai variánsként elhíresült B.1.617 változatot a világon először 2020.10.05-én, Maharashtra-ban mutatták ki Indiában.
Így szerintem tök jogos az elnevezés.
Ez egy nesze semmi, fogd meg jól típusú reakció. Ráadásul semmiben sem cáfolja meg az általam leírtakat.Az indiai egészségügyi minisztérium HIVATALOS KÖZLEMÉNYE:
WHO has not associated the term “Indian Variant” with B.1.617, now classified as Variant of Concern
Several media reports have covered the news of World Health Organisation (WHO) classifying B.1.617 apib.gov.in
Dehogy tisztázzák, ártatlanokra fogják kenni.Az minden esetre világosan látszik, hogy komoly erők mozdultak meg annak érdekében, hogy tisztázzák a vírus eredetét.
Igazából ez egy védekezés. A fertőzések a nyugati világban már nem téma. Az orvos úgyis meggyógyít, ha mégsem, akkor tuti ő szúrt el valamit. Egyszerűen nem halunk bele, és pont.Az minden esetre világosan látszik, hogy komoly erők mozdultak meg annak érdekében, hogy tisztázzák a vírus eredetét.
Dehogy tisztázzák, ártatlanokra fogják kenni.
Kínára. Gondolj bele: ha elakarsz indítani egy világjárványt, hol fogod elengedni? Wuhanban, ahol köztudottan van egy labor, ahol koronavírusokkal foglalkoznak.Milyen ártatlanokra?
Ockham borotvája meg mehet a kukába.Kínára. Gondolj bele: ha elakarsz indítani egy világjárványt, hol fogod elengedni? Wuhanban, ahol köztudottan van egy labor, ahol koronavírusokkal foglalkoznak.
Szeretem Ockham -borotvájának az elvét, de az igazság a lényeg.Ockham borotvája meg mehet a kukába.
Igazából ez egy védekezés. A fertőzések a nyugati világban már nem téma. Az orvos úgyis meggyógyít, ha mégsem, akkor tuti ő szúrt el valamit. Egyszerűen nem halunk bele, és pont.
Nem érik el a társadalmi ingerküszöböt.
Most meg jött valami, amivel az orvostudomány nem tud mit kezdeni.
Két fő irány is van emiatt a konteókban:
a, lenne rá ellenszer, csak a gyógyszerlobbi
b, nincs rá ellenszer, mert mesterséges.
Pedig a helyzet az, hogy bármilyen kínos, a természetnek vagy 4 mrd év előnye van.
én spec Új-Delhiben engedtem volna el... például. ja, és több helyen egyszerre...Ockham borotvája meg mehet a kukába.
Nem India a mostani főellenség. Szövetséges országra hülyeség lenne rákenni.én spec Új-Delhiben engedtem volna el... például. ja, és több helyen egyszerre...
Attól még, mert esetleg labor szökevény a vírus, még nem jelenti azt, hogy bármilyen szinten módosították is.Egyetértek veled de nem ártana tisztázni, hogy labor szökevény volt-e a vírus vagy sem?Hozzáteszem azzal
" járna" az emberiség és a természet a legjobban ha természetes eredetű lenne a vírus.
Nem hát. Csak úgy magától megtanult emberre terjedni.Attól még, mert esetleg labor szökevévny a vírus, még nem jelenti azt, hogy bármilyen szinten módosították is. Wuhanban elég régóta tanulmányoznak koronavírusokat.
Ez a vírusok világában nem egy nagy dolog, viszonylag sokszor előfordult már a történelem folyamán.Nem hát. Csak úgy magától megtanult emberre terjedni.