A fentebbi kommentemben a Wilsonnak adott válaszomban szerintem eléggé alátámasztottam az állításomat:
"Szerintem igazad van, akár természetes eredetű is lehetett volna ez a járvány, de én az alábbi érveket mégis meggyőzőbbnek tartom: "A francia tudós arról számolt be a
Pourquoi docteur orvosi folyóirat legfrissebb kiadásában, hogy a koronavírus genetikai szerkezetéhez valaki vagy valakik a HIV részecskéit rakhattak."
Illetve azt sem gondolom, hogy egy természetes járvány ennyire súlyos lett volna:
"A denevérekből származó koronavírusok nem okoznak súlyos fertőző betegségeket embereknél: ha át is jutnak az emberre, nem betegítik meg komolyan, és nem okoznak emberről emberre terjedő fertőzést. "
Nincs bizonyíték a természetes eredetre, a mesterségesre viszont egyre több.
nepszava.hu
Ezen állítások alapján máris kizárható, hogy természetes eredetű lenne, mert minden arra utal, hogy ez egy biológiai fegyver.
" Az pedig legalább 99%-os bizonyossággal állítható, hogy a Covid első érintettjei nem kerültek kapcsolatba a járvány forrásaként megnevezett állatpiaccal. Mai tudásunk szerint az említett biotech cég, a "Wuhan Institute of Virology" egy 1988-ban született kutatónője volt a „nulladik beteg” és az első halálos áldozat, miközben Kínában hivatalosan eltűntként kezelik, az intézet honlapjáról eltávolított publikációit pedig már csak az internet őrzi. Továbbá, a vuhani állatpiacon nem árultak denevéreket, az intézet kutatócsoportja viszont sok éve kísérletezik a denevérvírusokkal: nem csak a természetben előforduló, hanem a genetikailag manipulált változataikkal is. Ráadásul a géntechnológiai beavatkozásoknak kifejezetten az volt a deklarált célja, hogy a szóban forgó vírusokat humán fertőzőképességgel vértezzék fel."
Nincs bizonyíték a természetes eredetre, a mesterségesre viszont egyre több.
nepszava.hu
"
A lottó 5-össel is csak nagyon-nagyon kevesen járnak jól, és a túlnyomó többség meg rosszul. Nem véletlenül hívják a bolondok adójának. Egyébként meg olyan dolgokat mosol össze, amiknek semmi közük egymáshoz, lehet, hogy nem én vagyok a gyök2 konteós. Meg ne hogy már te akard itt meg mondani, hogy mi számít konteónak meg mi nem. Kérd számon az amerikai hírszerzést, mert konteósok...LOL