T
Törölt tag 008
Guest
Koreában már volt egy visszafertőződött.A kérdés, hogy hányszor betegíti meg ez a vírus az embert? Ad-e védettséget az immunrendszere annak, aki egyszer már kigyógyult belőle?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Koreában már volt egy visszafertőződött.A kérdés, hogy hányszor betegíti meg ez a vírus az embert? Ad-e védettséget az immunrendszere annak, aki egyszer már kigyógyult belőle?
Szia! A lisztből és étolajból "rántást" lehet készíteni, ez egyszerű levesek alapja. A cukor jó cserealap. Lehet csereberélni krumplira, hagymára, zöldségfélére, leveskőre, stb Így már kicsit változatosabb a hadtáp azértSziasztok !Mondanátok jó receptet lisztből étolajból meg cukorból ?
Ez tuti? 3 negatív tesztje megvolt és utána lett pozitiv?Koreában már volt egy visszafertőződött.
Számolgattam egy kicsit az olasz adatokat és szerintem ezek a napi teszt kapacitás mintáját mutatják, amit négy napja sikerült 2500-ról 3500-ra emelni.:Hát amit ma láttam újra emelkedett. Bár ez kicsit csalhat, mert Lombardia lenne igazán érdekes, nem Olaszo. Ugye a félkarantén miatt jó 1 hete vitték Északról tömegesen Délre.
Olaszo. Ma. 3.500 új beteg 345 halott.
Ugyanez nincs meg neked csak a Lombardiai adatokra? Ott ma 1571 volt.Számolgattam egy kicsit az olasz adatokat és szerintem ezek a napi teszt kapacitás mintáját mutatják, amit négy napja sikerült 2500-ról 3500-ra emelni.:
11.: +2 313
12.: +2 651
13.: +2 547
14.: +3 497
15.: +3 590
16.: +3 233
17.: +3 526
Nah, pl ezert nem lehet altalanositani ciganykerdes ugyben.
Nem tudom mi volt a pontos protokoll, de a KCDC mindig így említi meg.Ez tuti? 3 negatív tesztje megvolt és utána lett pozitiv?
Nem korábbi az eset, amikor nem ez volt a protokoll?
Vicces napod van megint mint látom. Nem baj, az egészséges. De a cikket amit linkeltél inkább neked kéne tanulmányoznod, én teljesen jól vagyok. Az hogy komolyabb mélyebb és tartalmasabb stratégiai problémákat feltáró és azokra rávilágító hozzászólást írok, az a teljes nyugalom jele, ilyent csak nyugodtan írhat az ember. Érted viszont kezdek aggódni, mert sokszor a kapkodást látom, és a rengeteg kritizálásod sajtónak és mindenkinek, a jelentéktelen kérdésekben is, és ez egy kissé a túlpörgött állapotodra utal. Lassítsál néha kicsit, nem dőlt még össze a világ ! Több hidegvér kell átlépni a jelentéktelen firkász dolgokon, nem kell mindennel foglalkozni !
Itthon 500000 ft ha jol tudom. Van akiket elkapnak, remelem meg is kapjak az 500000-et mind."A bírság meghaladja a 200 eurót, de rendkívül súlyos szabálysértés esetén az elkövető három hónap börtönt is kockáztat."
"Ezzel egy időben újabb formanyomtatványt közöltek az olasz belügyminisztérium honlapján, amelyet kitöltve az olaszoknak minden egyes mozgás esetén magukkal kell hordani: a korábbi változathoz képest már azt is igazolni kell, hogy a személy nem tartózkodik karanténban. Mint kiderült, sokan elhagyták lakásukat annak ellenére, hogy lázzal vagy enyhe tünetekkel házi karanténba helyezték őket."
Nem megy ez máshogy máshol sem, csak a szigorú intézkedések betartatásával, ha lazulás van, további súlyosbításával. Én a helyükben tömegesen osztanám a bírságot, mert másképp nincs visszatartó ereje. Utána jön az emelés 500-ra, vagy ha kell akkor az ezerre.
Mert Magyar Királyság lesz újra!
Az igen, az hany foliasator 10? A lila karfiolt hogy csinaljak?Mi ma végeztünk 6000nm karfiol+kelkáposzta palántázással. 15000 db.
Nem lehet király, mert kálvinista. Kossuthnak is ez volt a nagy bánata, hogy nem katolikus volt így csak kormányzó lehetett, király nem.Hu, Viktornak ma nedves almai lesznek ettol
Európa tovább veszíti el befolyását és tekintélyét a számára geopolitikailag legfontosabb országokban:
Szerb elnök: Az európai szolidaritás mese, csak Kínára számíthatunk
"Amíg nincs baj, addig örülnek az európai cégek a szerbek pénzének, válságban viszont Szerbia nem vásárolhat egészségügyi eszközöket az uniótól, ekkor már nem kell a szerb pénz Európának – háborodott fel a politikus, aki szerint bajban már nagyon nem működik az európai szolidaritás, ami leginkább papíron létező mese".
https://makronom.mandiner.hu/cikk/2...ai_szolidaritas_mese_csak_kinara_szamithatunk
Nem lehet király, mert kálvinista. Kossuthnak is ez volt a nagy bánata, hogy nem katolikus volt így csak kormányzó lehetett, király nem.
Más, a kínaiak kiakadtak, hogy Trump kínai vírusnak hívta a kínai vírust.
https://summit.news/2020/03/17/chin...rump-of-racism-for-chinese-virus-description/
Érdekes, hogy Viktorra nem fújtak ugyanezért.
Nekem mindegy hogy magukkal mit csinalnak, de:A holland miniszterelnök szerint nem kell lezárni az országot a vírus miatt
https://www.vadhajtasok.hu/2020/03/...t-nem-kell-lezarni-az-orszagot-a-virus-miatt/
A magyar-osztrák határ kutyafasza. A lengyel-litván határon 50km-es a sor.
Liszt+kis olaj/zsir+viz+so=ganca. Tejfollel savanyu uborkaval uberkiraly kaja!Sziasztok !Mondanátok jó receptet lisztből étolajból meg cukorból ?
Hu, Viktornak ma nedves almai lesznek ettol