Szerintem tappenz lesz ha idén nem voltam akkor bepotolomkészülj hétvégén nem kell gyúrni.....én sem tudtam másnap edzeni..
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szerintem tappenz lesz ha idén nem voltam akkor bepotolomkészülj hétvégén nem kell gyúrni.....én sem tudtam másnap edzeni..
816.680 fertőzött (+458)816.222 fertőzött (+371)
307 kórházban (+7)
40 lélegeztetőgépen (-3)
6.858 aktív eset (+223)
779.250 gyógyult (+136)
30.114 elhunyt (+12)
5.847.002 (5.553.346) kapott oltást (+3.500, +3.963)
6.737.713 mintavétel (+12.892)
3.286 hatósági házi karanténban (+444)
Erre az a standard válasz, hogy az oltás nem a fertőzés ellen véd.Hogyan lehetséges ez? Nem voltak beoltva a Kreml dolgozói?
Hogyan tudott több tucat ember megfertőződni ott?
Többtucatnyian kapták el a koronavírust Putyin környezetében - ORIGO
Friss hírek Magyarországról és a nagyvilágból, sport, technika, szórakozás, tudomány, kultúra. Az ORIGO a legfrissebb hazai és nemzetközi hírekkel szolgál olvasói számára.www.origo.hu
2020.09.16.:816.680 fertőzött (+458)
343 kórházban (+36)
40 lélegeztetőgépen (+/-0)
7.129 aktív eset (+271)
779.433 gyógyult (+183)
30.118 elhunyt (+4)
5.850.919 (5.558.919) kapott oltást (+3.917, +5.573)
6.753.395 mintavétel (+15.682)
3.931 hatósági házi karanténban (+645)
És valóban...Erre az a standard válasz, hogy az oltás nem a fertőzés ellen véd.
Hogyan lehetséges ez? Nem voltak beoltva a Kreml dolgozói?
Hogyan tudott több tucat ember megfertőződni ott?
Többtucatnyian kapták el a koronavírust Putyin környezetében - ORIGO
Friss hírek Magyarországról és a nagyvilágból, sport, technika, szórakozás, tudomány, kultúra. Az ORIGO a legfrissebb hazai és nemzetközi hírekkel szolgál olvasói számára.www.origo.hu
Nem, nincs itt semmi érdekes. Hova gondolsz!Izraelben tombol a járvány, érdekes nem?
Én ezt mind értem!Oroszországban 27,5% az átoltottság a 2. adaggal és 32% az 1. adaggal. Ha ez Putyin környezetében a duplája lenne, még akkor is bőven lehetséges a terjedés még az adott csoporton belül is egy olyan magas fertőzőképességű vírus esetén, mint a delta variáns. Az még 70-80%-os átoltottság ellenében is tud terjedni a csoporton belül.
Ráadásul ha a társadalom nagyon alacsony átoltottsága miatt Putyin környezetén kívülről folyamatos a fertőzési nyomás, akkor akár 90% feletti védettség ellenére is lehetnek kívülről kapott fertőzések ebben a csoportban is.
Az oltás pedig valóban nem 100%-ban véd, bár az Oroszországban elsődlegesen használt Szputnyik hatékonyága nagyon magas az összes ismert mérés szerint.
Szóval nincs benne semmi meglepő. Elsősorban a pocsék átoltottság következménye.
Én ezt mind értem!
Na, de hogyan lehetséges ez a Kreml-ben?
Érted, mi az amin értetlenkedek...
Nincs ott fokozott figyelem, fokozott fertőtlenítés, beléptetés stb.?
Ha volt utódja, akkor nem lehet esélyes, de amúgy igen.Ezt csak én nem vettem észre itt, vagy véletlenül kimaradt?
https://kuruc.info/r/4/233595/
"Belehalt a vírus okozta betegségbe az izraeli oltásellenes mozgalom egyik élharcosa
...
Halála előtt két nappal Saulian a kórházi ágyáról oxigénmaszkban még felszólította oltásellenes követőit, hogy folytassák a harcot a vakcina ellen, s szálljanak szembe a "kormányzati kényszerítéssel"."
Az idei Darwin-díj egyik esélyese.
Vótmá..Ezt csak én nem vettem észre itt, vagy véletlenül kimaradt?
https://kuruc.info/r/4/233595/
"Belehalt a vírus okozta betegségbe az izraeli oltásellenes mozgalom egyik élharcosa
...
Halála előtt két nappal Saulian a kórházi ágyáról oxigénmaszkban még felszólította oltásellenes követőit, hogy folytassák a harcot a vakcina ellen, s szálljanak szembe a "kormányzati kényszerítéssel"."
Az idei Darwin-díj egyik esélyese.
Az interneten meg tombol az emberi hülyeség. Érdekes nem?Nem, nincs itt semmi érdekes. Hova gondolsz!