Konkrét példa a cukorbetegség. Szerintem ennél jobbat mondani se kell. 100% tüneti kezelés, 0% ok-kezelés.
Nem azért mert nem akarják.
Nem tudjuk.
Kezdetben semmilyen rákot nem tudunk gyógyítani, azt sem tudtuk mi az.
Ahhoz képest ma van olyan rák fajta, ahol 95%-os siker van. A többinél sem azért, mert nem akarjuk. Nem tudjuk.
Amúgy vicces n+1-szerre leírni.
Ha lenne a piacon gyógymód, akkor te az életben tartó kezelésre vagy gyógymódra szavaznál?
Na, ha lenne ilyen, akkor szerinted a gyártó letarolná piacot vagy sem a termékével?
Amúgy a cukorbetegség igen nagy százalékban az életmódtól is függ, tehát valahol mulatságos, hogy az enyhébb változata életmód és táplálkozással kordában tartható, de részben genetikailag örökölt. Amivel jelenleg nincs mit tenni.
Szóval ez totálisan rossz példa volt. Főleg úgy, hogy az ellenlépések egy része ingyenes.
A Partizán csatorna és egyesek oda vannak, hogy micsoda formátumú ember, de amikor ilyen és hasonló benyögéseket tol...
Anyám... Az, hogy végzett jogászként ekkora marhaságot volt képes volt felböfögni, az meg aztán csudaszép.
Mert minden meggyógyult ember egy elvesztett kuncsaft elvét alkalmazzák ezért nem akarnak kuncsaftot veszíteni !
Értem, tehát az autószerelő soha nem javítja meg a kocsidat, a vízszerelő a lakásodban sem a csöpögő csapot, mert "elveszít" egy kuncsaftot.
Sőt, igazából nem értem, hogy miért nem 1 évente elromló műszaki cuccokat árulnak neked, hiszen ezzel is elvesztenek egy kuncsaftot.
Velem is csak vesztett a hardveripar, amikor 6 éves PC-vel tolom, de ezek a szemetek eladtak nekem egy stabilan működő berendezést.
A szemetek.