T
Törölt tag 4082
Guest
Sőt, most így egy durván 12 órás munkanap végén hátradől, és még egy pattintós zsömit is kinyit.Már csak annyit, hogy legalább egy biológussal találkoztam már aki dörgedelmesen levezeti a felelős polgári viselkedést a jelen helyzetben, aztán hátradől és rágyújt.
Ha nem haragszol itt válaszolok mindenre (ha haragszol akkor is)
Elősször a cannabisra: nálunk az SZTEn volt egy mondás, hogy alkoholista sok végzett itt, de füves még egy se. A rendszeres THC fogyasztás gyakorlatilag aranyhalat csinál az emberből, és (valahol hallottam ) azt amúgy is dohánnyal szokás betekerni, szóval, 70 féle rákkeltő anyag+ a THC. Neeem, nem kell ide.
Dohányzás: Most jöhetnék azzal, hogy már ott vagyok ezzel, hogy ha mégegyszer megkérdezi orvos, hogy dohányzik azt válaszolom, hogy nem köszönöm, inkább innék valamit. Meg, hogy valahol iszonyat zavar, hogy ha átmegy a lábadon az exkavátor, akkor is a dohányzás tehet róla. (Nekem ez az egész boszorkányüldözés arra bizonyíték, hogy a sajtót soha se a tényleges tudomány érdekelte, hanem az, hogy miből lehet divatot/botrányt kavarni), de annyira nem fogok. A helyzet ugyanis az, hogy igazad van. A dohányzás/alkohol éppen úgy probléma mint az elhízás, a mozgáshiány, vagy éppen a koronavírus. A különbség valahol ott van, hogy mekkora terhelést adnak az EÜ rendszerre. Na most a dohányzás, túlsúly, alkohol folyamatos, de számolható terhelés, a covid viszont, ne legyen igazam, de így a negyedik hullámmal elértük, hogy végignézzük, ahogy a magyar egészségügy megfekszik. Ugyanakkor itt lenne fontos, hogy olyan vezetésünk legyen, aki nem csak a szavakban tesz a nemzetért, hanem oda teszi a seggét, ahol a szája van. Ezt nem tette meg. Innentől meg sajnos nem tudok mit mondani. Igazad van. Ha leszarjuk a közösséget, akkor az egyéni döntésen múlik minden, és egyéni szempontból az oltás biztos kis kockázat, a vírus lehetséges nagy.